JYSK

Nordic Mood-collectie

Wanneer we deze winter ons huis betreden, komen we binnen in een magische wereld vol met tradities, nostalgie en natuur met JYSK’s nieuwe Nordic Mood-collectie.

Binnenshuis zoeken we naar comfort, vreugde en licht, terwijl het buiten koud en donker is.

Met de nieuwe Nordic Mood-collectie van JYSK begin je de winter comfortabel met producten zoals plaid ERANTHIS van nepbont, stervormig kussen SAGA of het groene sierkussen HORNFIOL.

De producten verlichten de donkere dagen met lichte en zachte stoffen die zorgen voor een gezellige, warme en hartelijke sfeer, wat past bij de Nordic-stijl.

“De collectie past perfect bij ons Scandinavische DNA: Het stille drama van de natuur, de winterse duisternis die wordt verlicht door het kerstfeest, eenvoudige en klassieke ontwerpen met moderne details en vormen,” legt Tina Nymann uit, inkoper bij JYSK.

Haal de magie in huis deze kerst
Kerstmis en natuur komen op verschillende manieren samen, wanneer je decoreert met de nieuwe Nordic Mood-collectie.

Bijvoorbeeld kunstboom MODI, die lijkt op echte bomen in de natuur. De kunstboom kan worden gebruikt als een moderne en minimalistische decoratie of kan met kerstballen SKADI gedecoreerd worden als traditioneel versierde kerstboom.

“Het zijn niet voor niets onze herinneringen aan Kerst die ons het meest bijblijven. En met onze nieuwe Nordic Mood-collectie willen we deze traditie en de kinderlijke vreugde van Kerstmis vieren. Onze Notenkraker-beeldjes doen bijvoorbeeld denken aan de sprookjes en magische kerstverhalen van Hans Christian Andersen,” zegt Tina.

Dit seizoen draait Nordic Mood om het behouden van een klassiek en traditioneel kerstgevoel, terwijl er voor stoffige, natuurlijke kleuren gekozen is om de collectie een meer aardse uitstraling te geven. Hierdoor is het makkelijker om sommige producten de hele winter door te gebruiken.

Alle producten uit de Nordic Mood-collectie liggen nu in de JYSK-winkels en zijn verkrijgbaar op JYSK.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist