je interieur langer mooi houden

3 tips

Een leuk interieur maakt je woning helemaal af. Mooie meubels en leuke accessoires zorgen ervoor dat je woning een echt geheel wordt. Meubels en accessoires zijn vaak erg duur, het is daarom belangrijk dat je deze zo lang mogelijk mooi houdt. Het zou zonde zijn als je na 3 jaar al een nieuwe bank moet kopen omdat deze helemaal verpest is. Om alles mooi en netjes te houden zul je alles goed moeten verzorgen en zuinig zijn op je spullen. We geven je een aantal praktische tips zodat ook jij je interieur langer mooi kunt houden!

Onderhoudsproducten
Je spullen op de juiste manier onderhouden is altijd belangrijk, dus ook voor je interieur. Gebruik hiervoor de juiste producten. Een bank bijvoorbeeld is vaak erg gevoelig voor vlekken. Deze zijn er moeilijk uit te krijgen. Gebruik daarom een vlekkenspray. Deze kun je over de hele bank spuiten en stoot vlekken af. Als je iets laat vallen op je bank kunnen de vlekken niet intrekken en kun je het eenvoudig schoonmaken.


Roken
Veel rokers kiezen ervoor om buiten te roken. Wanneer je binnen rookt zal de geur namelijk in je meubels trekken en blijven hangen. Ook kan roken lelijke vlekken geven. Als je een wit plafond heb kunnen er gele of bruine vlekken op komen als er vaak gerookt wordt. Als je rookt, doe dit dan buiten. Wanneer je toch binnen wilt roken is het slim om te kiezen voor e-liquid. Hierdoor zullen er geen vlekken op je plafond komen en ook de geur zal niet blijven hangen zoals bij normaal roken.


Zonlicht
De plaatsing van je meubels in huis is ook erg belangrijk. Wanneer er constant zonlicht op je meubels schijnt kunnen ze verkleuren. Dit zul je wel eens gezien hebben aan je buitenmeubels. Probeer dus om je meubels zo te plaatsen dat je geen last hebt van het zonlicht. Lukt dit niet? Zorg er dan voor dat het niet op je meubels schijnt door je gordijnen er voor te hangen. Hang bijvoorbeeld vitrages op zodat je nog wel licht binnen krijgt maar je meubels niet verpest worden.

Je interieur langer mooi houden hoeft dus niet moeilijk te zijn. Het is vooral belangrijk dat je het goed verzorgd. Wees zuinig op je interieur en behandel je meubels altijd alsof ze net uit de winkel komen. Wanneer je dit doet kan je lang profiteren van een mooi en net interieur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist