Koper in het interieur

decoratieve koperen woonaccessoires

Vorig jaar was koper al een grote trend op interieurgebied en ook dit jaar zien we weer veel koper in het interieur. Het is een van de overheersende trends van dit moment. In iedere woonwinkel en in ieder woonmagazine kom je koperkleuren tegen.

Deze trend is goed te begrijpen. Koper in het interieur geeft een stoere en tegelijkertijd ook een warme uitstraling en is erg veelzijdig. Het past bij vrijwel iedere woonstijl. Het staat goed in een industriële inrichting, maar zeker ook in een landelijk interieur.

koper in het interieur

Foto: Roomed Orient Pendel Jo Hammerborg Lightyears

Hoe combineer je koper?

Omdat koper vrij sterk aanwezig is, kan het voor twijfels zorgen. Staat koper wel in mijn interieur? Kan ik koper wel goed combineren? Deze twijfels zijn zeker niet nodig, koper is heel goed te combineren. Het is prachtig in combinatie met zwart, wittinten, natuurlijke kleuren en zachte pastelkleuren. Qua materiaal past koper het beste bij natuurlijke materialen zoals hout.

 

Foto: Mood Interieurstudio

Koperen decoratie

Doordat koper nu zo populair is, is er van alles te krijgen in deze warme tint. Er zijn zelfs koperen meubels te vinden. De meesten pakken het echter wat rustiger aan en kiezen voor koperen decoratie. Er is volop keus, wij geven je alvast wat ideeën.

Manden

Decoratief en praktische tegelijk: koperkleurige draadmanden. Ideaal om losliggende spulletjes in je woonkamer in op te ruimen of om je beautyspullen in je badkamer eens netjes te ordenen.

Kussens

Bij koper denk je misschien niet zo snel aan kussens, maar ook deze zijn in kopertinten verkrijgbaar. Met koperen kussens ziet je bank er meteen heel anders uit. Gezellig, stijlvol en een tikje gedurfd.

Lampen

Wil jij een echte eyecatcher in je interieur? Ga dan voor een mooie grote koperen hanglamp. Het kan natuurlijk ook wat minder opvallend, bijvoorbeeld met een koperen tafellampje.

Kandelaars

Een veilige optie voor als je eens wat met koper wil experimenteren: kandelaars. Er is volop keuze uit koperkleurige kandelaars. Ga bijvoorbeeld voor verschillende modellen koperen kandelaars bij elkaar, of combineer ze met witte of juist zwarte kandelaars.

Dienbladen

Je kan ook gaan voor een koperen dienblad. Een glanzende met een glad oppervlak of een sierlijk bewerkte. Je kan het dienblad gewoon gebruiken zoals het bedoeld is, maar het geeft ook een gaaf effect als je hem rechtop in een open kast of op een fotoschap zet.Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Interieurstyling?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist