Interieurstyling doortrekken naar de tuin

Geeft een zomers gevoel!

De zomer is nu echt officieel begonnen!

Niet dat daar zoveel van te merken valt, maar dat is weer typisch Hollands helaas…

Zelf kunnen we de zomer een handje helpen, door ons huis en tuin eens flink in de kleur te zetten.

Dit kun je letterlijk doen en mooie bloemen planten in de tuin. Als je wintervaste neemt heb je er elk jaar plezier van en kun je er elke zomer je vaasjes mee vullen. Van mooie tuinverlichting kun je s’avonds langer genieten van je wijntje en een goed boek op een zwoele zomeravond. Ook verlengt het optisch je woonkamer en kun je mooie hoekjes van de tuin ermee uitlichten.

Wil je iets verder gaan met het verbouwen van je tuin, dan kun je kijken of een veranda in je tuin is te maken. Dit is erg mooi en praktisch, omdat dit overdekt is kun je er ook met een regenbuitje lekker zitten. Goed relaxen is het ook in een hangmat of in een hangstoel, het ultieme zomergevoel!

Nog een tip is om het kleurgebruik van binnen naar buiten door te voeren. Als je binnen het thema;

grijs en geel hebt kun je dit buiten doorvoeren in de beplanting en aankleding. Denk hierbij aan de aankleding van het terras zoals; parasol, gekleurde bloempotten, kussentjes, buitenkleed, lampions in de boom. Dit maakt het binnen-buiten gevoel compleet

Het gebruik van wit op muren en meubelen staat ook heel zomers! Bijkomend voordeel is dat het ook heel ruimtelijk oogt en je woonkamer meteen groter lijkt. Als je het praktisch wilt houden met kinderen kun je afneembare muurverf gebruiken en wasbare hoezen voor je bank en fauteuils.

Als je op vakantie gaat; vergeet dan niet wat leuke aankleding mee te nemen om het vakantiehuisje of tent mee aan te kleden. Dan voel je je meteen op je gemak en je hebt er je hele vakantietijd profijt van!

Neem vooral mee; een gekleurd tafelzeil, waxinelichtjeshouders, lampionnen, picknickkleed, vaas, bloemenslinger en heel belangrijk een hangmat.

Met dank aan Wilma Termaat van Wil2Style

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Interieurstyling?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist