Het meest populaire meubilair

voor in huis

Net als modetrends, veranderen ook woontrends regelmatig. Kleuren, materialen en stijlen, allemaal worden ze doorgaans geüpdatet ter vernieuwing van jouw interieur. Hoewel tijdschrift na tijdschrift een globaal beeld schetst van de verschillende stijlen die toepasbaar zijn binnen de leefomgeving die bij jou zou moeten passen, blijven er altijd items die er bovenuit springen. Maar wat zijn op dít moment de meest populaire meubels voor in huis?

(Fluwelen) stoelen
Hoewel stoelen alledaagse meubels zijn waarvan we er allemaal wel minstens twee in huis hebben staan, gaan stoelen wel degelijk verder dan enkel een zitting met daaronder vier poten. Zo kun je blijven variëren met stoffen en materialen, komt er geen einde aan de verschillende kleuren en prints die jij jouw stoel kunt geven en zijn er allerlei vormen en maten. Ieder seizoen zijn er meerdere stoffen, materialen en kleuren die we vaak terugzien, en ook dit jaar is er weer een pareltje die de aandacht van menig interieur-liefhebber weet te trekken. De fluwelen stoel, die beschikt over een grotere poot met daarboven een fluwelen zitting, is momenteel een echte musthave. Niet alleen zit de stoel heerlijk, maar ook past hij, door de oneindigheid waarin je er mee kunt variëren, bij zo goed als ieder interieur.

Terrazzo kruk
Wil je meer om je tafel hebben staan dan enkel een fluwelen stoel? Lucky you, want ook de zitkruk, met name in combinatie met een verschillende stoelen rondom een industriële tafel, zijn helemaal in. Vooral de terrazzo kruk, die bestaat uit een combinatie van marmer en cement, doet het goed. Deze kruk zorgt voor een speelse look die, vooral in combinatie met accessoires van graniet, een ware eye-catcher voor in jouw interieur is.

Hoekbanken
Waar we wat onze stoelen betreft voor fluwelen stofjes gaan en onze bijzet krukjes het liefst van terrazzo hebben, gaan we, wat onze zitbanken betreft, voor eenvoudige stoffen met rustige kleuren. Zo zijn hoekbanken nog altijd helemaal trendy, in met name lichte-, grijze- of pastelkleurige tinten.

Items van rotan
Niet alleen stoelen, krukken en banken, maar ook kasten en tafels maken jouw interieur tot wat het is. Dit seizoen staan de bladen dan ook vol met de leukste kastjes en eet- en bijzettafels, in alle vormen, maten, én kleuren. Vooral natuurlijke materialen als hout, rotan en linnen voeren de boventoon wat betreft de kast-en-tafel-trend. Geef ze een tijdloos kleurtje en je kunt er weer een tijdje mee vooruit, want de ‘timeless neutrals’ brengen jouw interieur terug naar de basis, zodat jouw huis over een rustig, maar toch sfeervol interieur beschikt. Wil je aan de klus met jouw houten, rotan en linnen items? Bij de meubelenoutlet vind je verschillend meubilair dat van nature al over een tijdloze look beschikt.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist