GRØNN

planteneiland Modular

De positieve invloed van planten is een belangrijke reden om te kiezen voor groen in een interieur. Ook zorgen zij voor privacy en afscherming in een grote ruimte. Dat planten en de bakken waarin ze staan zijn daarnaast decoratief en dat planten zorgen voor een gezonde lucht is een extra welkom.

Upgrade de ontvangsthal, lobby of wachtruimte met het planteneiland Modular van GRØNN. Modular is een stalen systeem dat uit een aantal elementen bestaat. De basis vormt de Modular Middle welke links en/of rechts, afhankelijk van de ruimte kan worden uitgebreid met Moon.

Dit is een halfrond element dat als plantenbak of bankje kan dienen. Een esthetische en tegelijk functionele oplossing. Doordat hij afgerond is, past hij prima in een gang en hoef je niet bang te zijn dat iemand zich er aan stoot.

Leverbare kleuren:
In 2024 is groen een belangrijke trendkleur. We zien alle kleuren groen, van acid green tot legergroen, maar de iets lichtere tinten salie of pistache groen staan bovenaan (RAL7033)

De systemen van GRØNN zijn Made in Holland en duurzaam, met RVS en staal als basis. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerpproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.meubedesdes

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist