Graham en Brown behang

door Barbara Hulanicki


De Engelse behangfabrikant Graham & Brown is trots op de samenwerking met mode icoon Barbara Hulanicki, die een veelbesproken behangserie heeft ontworpen geïnspireerd op Art Deco en Art Nouveau.

 

 

De collectie bestaat uit drie opvallende behangontwerpen Viva, Diva en Hula. Om een tijdloze en elegante wandbekleding te creëren heeft Hulanicki gebruik gemaakt van mooie, gewaagde patronen, uitgewerkt in metaalachtige effecten.

 

Diva – een klassiek ontwerp in Art Nouveau stijl,met stromende organische rondingen/welvingen, uitgevoerd in de kleur oester.

 

Viva – een complex, modern en grootschalig stempelmotief, in turquoise of glanzend zwart.

 

Hula – ontwerp met als basis Hulanicki’s handtekening, in lichtgroen of charcoal en goud.

 

Barbara (geboren in Polen, opgegroeid in Engeland) begon haar mode carrière in de vroege jaren zestig als freelance mode illustrator. Aangemoedigd door haar echtgenoot opende ze in 1964 haar modeboetiek BIBA. Het BIBA merk bleek een hit in de hippe 60- en 70-er jaren en haar winkel groeide uit tot een mega Art Deco warenhuis. Het werd de plek voor artiesten, filmsterren en rockmuzikanten.

 

Sinds eind jaren 80 heeft haar werk als interieurontwerpster in Miami Beach een nog grotere  impact gehad op haar carrière. Ze heeft een indrukwekkende portfolio op haar naam staan.


Kijk voor meer informatie op: www.grahambrown.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist