Graham & Brown

behangcollectie Fleur

De nieuwe vrolijke behangcollectie Fleur knalt van de muur met een kleurig bloemenpatroon.

Deze kleurrijke abstracte print is een fun element in elk huis. Het flamboyante ontwerp is perfect als je net iets anders wilt voor je wanden. Er zijn vier kleurvarianten waarbij de uitvoering Fleur bright het meest fel is met verschillende tinten paars, roze, geel en groen. Combineer deze variant met intense verfkleuren van Graham & Brown en er ontstaat direct een colourpop sfeertje.

Iets minder fel is de uitvoering Fleur vived, de donkerblauwe achtergrond creƫert een heel boudoirachtige sfeer. Mocht er iets meer romantiek worden gewenst is de Fleur sage perfect. In combinatie met Viridis, de verf kleur van het jaar, ontstaat er een softe en romantische look, perfect voor in de slaapkamer. Last but not least is er nog de donkerblauwe variant Fleur midnight.

Bloemenprints in diverse kleuren fleuren elk interieur op. De nieuwe Cottage behangcollectie van Graham & Brown geeft het gevoel of je door een zomers bloemenveld loopt. Ook hier is keuze uit meerdere kleurstellingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist