Graham & Brown

Japandi trends

Om de nieuwste kijk op de Japandi trend te vieren, heeft Graham & Brown twee nieuwe ontwerpen gelanceerd: Teien en Rendo. Japandi combineert de eenvoud van Japanse stijl en de functionaliteit van Scandinavisch design. Deze stijl omarmt het Japanse concept van ‘Wabi Sabi’, wat ‘schoonheid vinden in imperfectie’ betekend, en het Scandinavische concept van ‘Hygge’, dat kan worden gedefinieerd als elke plek die comfort, gezelligheid en een algemeen gevoel van welzijn belichaamt.

Handgetekend in de ontwerpstudio van Graham & Brown, zijn deze prints voorzien van unieke oosterse ontwerpen. Teien, wat ‘tuin’ betekent in het Japans, is een zacht maar indrukwekkend ontwerp met prachtige bloemen op waterlelies omringd door delicate kraanvogels. Rendo, Japans voor ‘in elkaar grijpend’, heeft grootschalige geweven geometrieën gedrukt op vezelig papier. Met dit ontwerp creëer je een elegant statement op de wand. Elk ontwerp is perfect gecombineerd met vier coördinerende verf tinten om een ​​ontwerpoplossing voor de hele kamer te vormen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist