Graham & Brown behang

Hollandse Meesters op de muur

De Haagse School was een beweging van gelijkgestemde Nederlandse kunstschilders die grofweg tussen 1860 en 1900 in Den Haag werkten. De schilders van de Haagse School, onder wie Jozef Israëls, de gebroeders Jacob en Willem Maris, Willem Roelofs, Constant Gabriël, Hendrik Willem Mesdag en Anton Mauve streefden. Zij kozen onderwerpen die typisch “Hollands” waren: polders, rivierlandschappen, koeien, schapen, molens, visserstaferelen, bomschuiten en grote wolkenpartijen.

Het waren de werken van deze Meesters die als inspiratie dienden voor het fotobehang “Hague Fleurs “van Graham & Brown. Met dit fotobehang realiseer je een groots interieurstatement in de woonkamer, hal of in de slaapkamer. De ruimte wordt omgetoverd tot een luxueuze oase. Guirlandes van grote bloesems hangen vanaf de bovenkant van het ontwerp naar beneden en maken dat je vol verwondering omhoogkijkt. Wie durft? Er is keuze uit 6 kleurstellingen, salie groen, zwart, groenblauw, saffraangeel, olijfgroen en mosterdgeel.

Er zijn diverse mogelijkheden qua afwerking en structuur van het fotobehang. Via de website kun je het fotobehang eenvoudig op maat bestellen en kiezen voor de structuur die bij jouw past.

Graham & Brown levert bijpassende verf, kussens, beddengoed en raamdecoratie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist