Graham & Brown behang

Geel, de trendkleur voor 2009

de zomer zien we vaak een opleving van de kleur geel. Logisch want geen enkele kleur wordt zo sterk met de zon en zomer geassocieerd als geel. Dit jaar is de kleur geel de trendkleur voor accenten en details in fashion, accessoires en interieur. Ook de Engelse behangfabrikant Graham & Brown speelt actueel in op deze kleurtrend. Na de zomer houdt het zeker niet op met geel, want geel laat zich perfect combineren met warme natuurtinten, oosters getinte bekledingen en stoere houten meubelen.

Maar behang hoeft natuurlijk niet alleen op de muur. Wees creatief deze zomer! Ook een (oud) kastje, de binnenkant van vitrinekasten, lades, deuren, zelfgemaakte prikborden, kunnen gepimpt worden met behang en krijgen een geheel nieuwe look.

Een overzicht van de gele behangen in de Graham & Brown collectie:
Stella van Marcel Wanders. Reeds een jaar geleden introduceerde Graham & Brown met Marcel Wanders een compleet nieuwe behangcollectie. Opvallend is het gele behang Stella.

Ondes is de naam van een zachtgeel behang met zilver retro dessin. Lekker fris en goed te combineren met zilveren accessoires of het uni zilver behang Argent .

Miroir is een ander geel behang met een romantische uitstraling. De ondergrond is zachtgeel en de print bestaat uit een medaillon.

Fieldflower is een lekker fris wit behang gedecoreerd met een moderne grijze en gele bloemenprint.

Het behang Summer in uni geel knalt er uit. Lekker fris maar laat zich ook prachtig combineren met warme en oosterse herfsttinten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist