Fotobehang

Je favoriete afbeelding kamerbreed in beeld

Je woonkamer omtoveren tot een groen bos, waarin de zonnestralen door het bladerdak schijnen? Wakker worden met uitzicht op een tropisch strand? De skyline van een wereldstad boven je bank? Het kan allemaal met behulp van fotobehang. Voor iedere stijl en voor ieder interieur is we wel een fotobehang te vinden. Uiteraard kan je ook je eigen foto laten drukken op behang. Zo kan je niet om je favoriete herinnering heen!

Hoe zorg je er nu voor dat je foto ook netjes op de muur komt? Het fotobehang is verdeeld in kleinere delen, waarbij de volgorde op de achterkant vermeld staat. Dit maakt het ophangen een stuk gemakkelijker. Op het opplakken van het fotobehang zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het verstandig je goed voor te bereiden. Begin met het controleren van je behang. Zijn alle stukken aanwezig? Staat de print er goed op? Dit kan je het beste doen door alle delen naast elkaar te leggen, zodat je vanzelf ziet hoe de foto verdeeld is. Eventuele oneffenheden of ontbrekende delen vallen direct op. Als alles in orde is, kan het plakken beginnen. Zorg er altijd voor dat de muur waarop het fotobehang geplakt wordt glad, vetvrij en vrij van behangresten is. Niet iedere muur is recht. Teken daarom altijd een aantal hulplijnen met behulp van een waterpas en schietlood. Zo weet je zeker dat het behang er keurig recht op komt te zitten. Breng de lijm altijd aan op normale kamertemperatuur. Begin met het insmeren van de eerste baan behang en laat alles even intrekken. Begin met het plakken van een hoek en strijk vervolgens alles glad, zodat er geen luchtbellen onder blijven zitten. De eerste baan dient als richtlijn voor de rest. Herhaal de stappen net zolang tot dat je favoriete foto kamerbreed te zien is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist