Elke dag even op vakantie?

Hang je mooiste herinneringen aan de muur

Als je na een dag hard werken thuis komt, wil je je lekker kunnen ontspannen in een omgeving die helemaal bij je past. Door persoonlijke accenten toe te voegen, creëer je in iedere woonruimte een unieke sfeer. Wat dat voor accenten zijn, bepaal je zelf. Heb je een leuk souvenir op de kop getikt tijdens je laatste reis? Zet het op een prominente plek, zodat je bij iedere aanblik het vakantiegevoel weer terug krijgt. Dit ontspannen gevoel kan je ook bereiken door vakantiefoto’s aan de muur te hangen of door herinneringen aan of foto’s van dierbaren te plaatsen.

Er zijn verschillende manieren en materialen om je favoriete momenten af te drukken en te presenteren. Je kan natuurlijk een mooie poster kopen of af laten drukken. Deze kan je vervolgens inlijsten of met behulp van bagetten aan de muur bevestigen. Er zijn tegenwoordig echter veel meer materialen om je kale muren flink op te vrolijken. Een veel gebruikt materiaal om foto’s op groot formaat op af te drukken, is canvas. Afbeeldingen kunnen haarscherp op dit natuurlijke materiaal gedrukt worden. Door het doek vervolgens op een stevig systeem te rekken, ontstaat er een uiterst elegante look. Heb je liever een industriële, moderne of strakke look? Laat dan je wanddecoratie drukken op aluminium of plexiglas.  Aluminium is dankzij de witte onderlaag uitermate geschikt voor zwart-witfoto’s. Deze laag zorgt er namelijk voor dat de witte delen in de foto extra geaccentueerd worden. Plexiglas is perfect materiaal voor kleurrijke afbeeldingen. Heb je een prachtig landschap gefotografeerd? Plexiglas zorgt er voor dat de intensiteit van de kleuren, de scherpte, de diepte en de details van je foto verbeterd worden. Zo haal je een wanddecoratie van museumkwaliteit in huis. Afbeeldingen aan de muur zijn niet alleen meer bestemd voor binnen. Steeds vaker zie je op groot formaat afgedrukte foto’s die het balkon of terras een personal touch geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je er ook voor kiezen om een collage te maken van je vakantie, trouwfeest of de kinderen. Zo vertel je een geheel eigen verhaal. En ben je toe aan iets nieuws? Dan vervang je de foto’s gewoon voor nieuwe herinneringen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist