Eettafel stoelen

Van alle markten thuis

De eettafel speelt een belangrijke rol in ons huishouden. Uiteraard gebruiken we hem waar hij in eerste instantie voor bedoeld is, namelijk met zijn allen genieten van de maaltijd. De eettafel heeft echter veel meer functies. Zo dient hij als centraal punt voor een samenzijn met vrienden en kennissen. Gezellig rond de tafel om een spelletje te doen, een hapje en een drankje te nuttigen of een goed gesprek te voeren. Ook de kinderen maken intensief gebruik van de eettafel om een puzzel of mooie tekening te maken.

Meten is weten
Als de eettafel zo’n belangrijke rol speelt in onze huishoudens, verdienen de eettafel stoelen minstens zo veel aandacht. Zitcomfort en ruimte zijn  uiteraard een belangrijke aandachtspunt en bij het kiezen van de juiste eettafel stoelen. Wil je weten hoeveel eetkamerstoelen er aan je eettafel passen? Kijk dan eerst naar de poten van de eettafel. Onder een eettafel met kruispoot passen hier meer stoelen dan aan een eettafel met poten op de hoeken. Een simpel voorbeeld: als je kiest voor een eettafel van bijvoorbeeld 200 centimeter met poten op de hoeken van de tafel, moet je goed in gedachte houden dat deze geen 200 centimeter ruimte biedt voor je eetkamerstoelen.  Heeft de eettafel die je graag wilt poten die naar binnen staan? Ook dan heb je minder ruimte voor je stoelen. Houdt dan altijd de kortste afstand tussen de poten aan. Wens je eettafel stoelen met een armleuning? Dan is het belangrijk om te weten dat er 2 centimeter ruimte moet zitten tussen de leuning en het tafelblad. Zo kan je gemakkelijk de stoel van tafel schuiven, zonder je handen te bezeren. Om comfortabel te kunnen zitten, heb je 70 centimeter ruimte nodig aan tafel. Bij minder ruimte wordt het wel erg krap.


Optimale sfeermaker
Als je het aantal stoelen weet, is het natuurlijk belangrijk om stoelen te kiezen die bij de rest van je interieur passen. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Breng dan eens een bezoek aan een meubelwinkel. Hier kun je alle mogelijkheden op je gemak bekijken en advies inwinnen over de bekleding. Ga je voor stof , leer of een ander materiaal. Een eettafel stoel moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Ook over de te kiezen stijl, kan er een en ander verteld worden. Modern, klassiek of tijdloos. Het kan allemaal. Kies altijd voor een stijl die bij de rest van je interieur past. Zo wordt jouw eettafel stoel, de optimale sfeermaker in huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist