De nieuwste trend; foto op hout!

Geschikt voor ieder interieur

Weer eens wat anders dan een foto op canvas of in een lijstje; foto op hout! Een houtprint heeft een natuurlijke en warme uitstraling en past in ieder interieur. Daarnaast is iedere afdruk uniek dankzij de nerf en noesten. Bent u op zoek naar iets nieuws in huis, dan is een foto op hout echt een aanrader!

Soorten
Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten hout. Via de website www.photogifts.nl worden maar liefst zes houtsoorten aangeboden. Dit zijn vurenhout, vurenhout white wash, larikshout, larikshout white wash, berkenplex en berkenplex white wash. Elk hout heeft zijn eigen kenmerken en geeft een foto die unieke uitstraling. Vuren en lariks worden opgebouwd uit planken van ongeveer 95mm breed welke met een tussenruimte van ongeveer 2 mm aan elkaar worden gemonteerd. De naden zorgen voor een nóg natuurlijker effect. Liever geen naden? Dan kiest u voor berkenplex.

Populair
Photogifts.nl levert ook foto's op aluminium, dibond, plexiglas en canvas maar sinds het bedrijf is gestart met hout rollen er met name houtprints uit de 'fine-art' printer. Het populairste product is vurenhout white wash. De witte afwerking geeft de foto extra kleurkracht.

Ontwerp zelf uw product
Een foto op hout bestel je natuurlijk gemakkelijk via internet. Nadat de foto is geüpload maakt u eenvoudig een keuze voor uw product. Daarna bepaalt u het formaat en de uitsnede. Naden door ogen? Dat hoeft niet! U kunt de foto zelf positioneren op de planken via het eenvoudige bestelsysteem van photogifts.nl.

Kijk voor meer informatie op https://www.photogifts.nl/foto-op-hout/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist