comfort in huis

7 handige tips

Voel jij je écht comfortabel in je huis? Dat gevoel van luxe en ontspanning is elke dag weer heerlijk. Als je het jezelf zo comfortabel mogelijk maakt thuis, geniet je alleen maar meer van je woning. Hoe je het slim aanpakt? We delen onze tips!

Een haard in huis
Aangename warmte in huis is erg belangrijk. Alleen zo kom je de koude maanden van het jaar goed door. En wat toch wel de lekkerste warmte is in huis? De warmte van een haard! Die warmte zorgt voor een veel comfortabeler gevoel dan de warmte van een centrale verwarming. Bij Haardencentrum Nederland vind je een ruim assortiment van haarden en kachels: voor iedere woning is er een passend model te vinden. Van klassiek tot modern, in elk interieur past een mooie haard. En zo kies je voor comfort én sfeer in de woonkamer als nooit tevoren. Wat een luxe!

Comfortabele meubels
Een oude bank, stoelen die eigenlijk net niet lekker zitten, een krakend bureau: in veel woningen zijn meubels te vinden die niet bepaald comfortabel zijn. En dat terwijl je veel tijd doorbrengt op of aan deze meubels. Ook hier is het een luxe om voor een waar comfortabel gevoel te kiezen. Denk aan een bank waar je helemaal in weg kunt kruipen!

Een goed bed
Niet alleen een goede bank telt mee, maar ook een kwalitatief bed is belangrijk. Zeker als je moeite hebt met slapen. Gun jezelf een optimale nachtrust, met een bed dat je echt laat ontspannen. Kies bijvoorbeeld een passend matras voor jouw slaapwensen. Dat is namelijk per persoon verschillend! Zo weet je zeker dat je voortaan gaat slapen als een roosje.

Luxe in de badkamer
Ook in de badkamer is comfort geen overbodige luxe. Heb je een ruime badkamer? Dan is een bad een heerlijke toevoeging! Maar je kunt ook denken aan een regendouche. En sla de details niet over: van zachte handdoeken tot doucheproducten met een aangename geur.

Handig te besturen apparaten
Vandaag de dag zijn steeds meer apparaten op afstand te bedienen. En daarmee maak je het jezelf lekker makkelijk in huis! Verlichting, gordijnen, koffiezetapparaat, oven, geluidsboxen: om zomaar wat te noemen. Jij kunt gewoon lekker in je luie stoel blijven hangen!

Sfeervolle verlichting
Sla de verlichting niet over als je voor meer comfort in huis wilt kiezen. Met een slim lichtplan maak je het namelijk echt aangenamer in je woning! Hang dus niet zomaar her en der een lamp op, maar denk goed na over de plekken waar de verlichting nodig is. En kies ook de juiste soort verlichting: van fel tot zacht licht, van een grote tot een kleine lamp. Vergeet de sfeerverlichting niet, bijvoorbeeld bij de bijzettafel of het nachtkastje.

Goede ventilatie
Ten slotte is ventilatie in huis belangrijk. Schone en aangename lucht in de woning zorgt ook voor meer comfort! Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om een luchtzuiveringssysteem te plaatsen – zo weet je zeker dat je goed zit. Maar er zijn ook planten die luchtzuiverend werken, zoals de goudpalm of de olifantsoor! Daarmee zorg je niet alleen voor meer comfort in huis, maar ook voor een sfeervol plaatje.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist