BuzziMirage spiegels

Verwondering in de ruimte

Een ruimte die doet verwonderen, dat is wat spiegels al eeuwenlang proberen te verwezenlijken. Met de BuzziMirage heeft Alain Gilles voor BuzziSpace een verrassend spiegelassortiment ontworpen. Dit bijzondere interieuraccessoire lijkt een loopje te nemen met de werkelijkheid en een blik te bieden op een andere wereld. Trompe-l’oeil in een hedendaags jasje.

BuzziMirage is een ontwerp van de Belgische designer Alain Gilles, uitgebracht door BuzziSpace. De collectie telt twee spiegels die nieuwe virtuele openingen en verdwijnpunten creëren in de ruimte waarin ze hangen. Op die manier lijkt de ruimte groter, en krijgt die tegelijk een hele nieuwe dynamiek. Alain Gilles: “De grote spiegel is met een zekere spatie bevestigd op een paneel. De ruimte tussen de spiegel en de rand van het panel creëert een diepte-effect en zorgt ervoor dat de spiegel op een open deur of raam lijkt.”

Spelen met illusies
BuzziMirage bestaat in twee formaten. De grote spiegel lijkt een deurgat te zijn, waardoor je in een andere wereld zou kunnen stappen. De kleine spiegel geeft dan weer de indruk dat er een extra raam in de wand zit. Dat laatste model kreeg bovendien een legplankje, waarop je makkelijk sleutels of andere kleine zaken kwijt kunt.

Nieuw universum
De spiegels leveren een interessante confrontatie op tussen realiteit en virtualiteit. Door hun samenspel met de ruimte kunnen ze een mini-universum creëren, wanneer er bijvoorbeeld planten of voorwerpen zo opgesteld worden dat de spiegel ze weerspiegelt in een andere hoek.

“BuzziMirage is een samenspel tussen verschillende materialen, tussen realiteit en virtualiteit. Maar bovenal schept BuzziMirage zijn eigen kleine wereld”, vindt Alain Gilles.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist