Bolsius geurkaarsen

Bloesem, vogeltjes en vlinders

Het voorjaar komt eraan! De eerste krokussen en narcissen staan al in bloei en het zonnetje breekt steeds vaker door. Om het voorjaar ook in huis te halen heeft Bolsius een vrolijke voorjaarscollectie ontwikkelt in frisse kleuren vol bloesem, vlinders en vogeltjes.

De collectie bestaat uit rustiekkaarsen, gekleurde theelichthouders en gevulde glaasjes met heerlijke bloemengeuren én een vrolijke bloesemprint.

De transparante bloemetjes op de geurglaasjes lijken door een voorjaarsbriesje te bewegen en verspreiden een heerlijke bloemengeur wanneer je de kaarsjes aansteekt.

De kaarsen én theelichthouders matchen qua kleur perfect met de geurglaasjes. Van roze en lila tot turquoise en limegroen, vrolijker kan niet! Door de producten met elkaar te combineren breng je je huis helemaal in de lentesfeer.

Dus… ga jij voor de vrolijke geurglaasjes met rustiekkaarsen of kies je voor de theelichthouders? Of waarom ook niet, combineer ze gewoon allemaal!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist