Blomus woondecoratie

Pesa collectie

Met een variatie in structuur en kleur, geeft de Pesa collectie een unieke touch aan de badkamer. De Pesa collectie bestaat uit een ronde tafelspiegel, twee zeep schaaltjes en een opbergpotje met deksel. Marmer wordt doorgezet in Frable, een serie van drie geurkaarsen, gegoten in een marmeren potje met deksel.

De fijne zwarte en bruine structuur van het marmer, afgewisseld met witte en grijze tinten, draagt bij aan een tijdloze elegantie.  

Wanneer het op geuren aankomt, heeft blomus de perfecte Franse oliën gevonden die zijn gewonnen uit bomen, kruiden en bloemen. Geuren om een ruimte sensueler en aangenamer te maken.

De aromatische eigenschappen van verleidelijke lavendel, bloedsinaasappel, verfrissende citrus, wit linnen en een vleugje verbrand hout komen samen in Flavo. Drie soorten geursticks zijn verkrijgbaar in herbruikbare houten cilinders.

Pesa, Frable en Flavo zijn verkrijgbaar bij de blomus dealers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist