Blomus woonaccessoires

Marmeren hebbendingetjes voor in huis

Marmer is al eeuwenlang een geliefd mineraal. Het werd veel toegepast in het oude Griekenland en Rome, en nog steeds is het niet weg te denken. Marmer kent een elegant kleurenspel en is duurzaam, eigenschappen die door blomus zijn verwerkt in een nieuwe collectie van boekensteunen, kandelaren, schalen en kommen.

Elk object is anders, omdat elk stuk steen zijn eigen kenmerken en kleuren heeft. De stijlvolle driehoeken ogen elegant en artistiek en helpen de boeken op de planken in het gelid te houden.

De kleine rechthoekige kandelaren zijn eenvoudig van ontwerp waardoor alle aandacht uitgaat naar het geraffineerde marmer zelf. De kandelaren worden nog opvallender als de kaarsen worden aangestoken.

Marmer is een veelzijdig materiaal dat zowel in de keuken als in de badkamer voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Blomus introduceert ook een smalle, langwerpige schaal die kan worden gebruikt voor hapjes of voor de vele losse spulletjes in de badkamer, en twee ovalen kommen die zowel voor zeep als voor desserts kunnen worden gebruikt.

Verkrijgbaar in zwart marmer dooraderd met grijs en wit, en bruin marmer met grijze en witte kleurschakeringen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist