Blomus dekens

Big - bigger -biggest

Nederlanders staan bekend als het langste volk ter wereld. De nieuwe dekens van blomus, met een lengte van maar liefst 200 cm, dekken letterlijk alle behoeftes. Of het nu hangt aan de rugleuning van een loungestoel, aan het uiteinde van een bed of op de armleuning van een bank ligt, een deken geeft elk huis de finishing touch van warmte en gezelligheid.

Daarom voegt blomus nu niet één, maar twee nieuwe dekens toe aan het bestaande assortiment. Een gemêleerde variant, Melange en een dubbelzijdig model van zwaar katoen, Double. Beide verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen, Tan, Moonbeam, Steel Gray en Rustique Brown. Een lui weekend op de bank doorbrengen onder een zachte plaid voelt immers vaak als de beste manier om te ontspannen na een drukke week. Ondanks al zijn verfijning is Melange wasbaar op 30 graden en Double op 40 graden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist