Birdybox

INTUÏTIEVE ONTSPANNING IN 20 SECONDEN

Het geluid van fluitende vogels doet iets goed met ons. Talloze onderzoeken bewijzen dit en we voelen het wanneer we in de natuur zijn. Uit de nieuwe, duurzame Birdybox van Relaxound klinkt een vogelconcert van 20 seconden, wat zorgt voor directe ontspanning op vrijwel elke locatie. Het rustgevende geluid wordt geactiveerd door een bewegingsdetector en heeft een intuïtief effect op lichaam en geest. Dankzij het compacte formaat kan de Birdybox overal worden geplaatst, bijvoorbeeld in de entree of hal, de keuken, het kantoor, de badkamer en andere ruimtes. “Natuur geluiden laten ons onmiddellijk ontspannen, waar dan ook. De adem wordt dieper, de blik zachter en we laden onze batterij op”, Philipp Störring van Relaxound GmbH.

De nieuwe Birdybox komt in een vernieuwde look van drie glinsterende metalen fronten van koper, messing en roestvrijstaal, evenals een front van eiken. De exclusieve oppervlakken worden zorgvuldig met de hand afgewerkt en het gebruikte hout is afkomstig uit de regionale en gecertificeerde bosbouw in Beieren. Ook de behuizing van de Birdybox is gemaakt van 100 procent biobased materialen en de verpakking van puur gerecycled papier. De Birdybox werkt op een milieuvriendelijke, oplaadbare batterij. De

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist