Arte wandbekleding

Swinging sixites op je muur

Luxe, overdaad en een flamboyante levensstijl stonden centraal in de golden sixties. Dat uitte zich ook in de kledij én het interieur van toen. Blitse kleuren, weelderige – tot zelfs psychedelische – prints en vrolijke patronen waren heer en meester. Ontdek hoe Arte, specialist in muurbekleding, zich laat inspireren door dit roemrijke decennium.

De jaren 60 waren spannende tijden. Er vonden grote culturele veranderingen plaats – problemen als racisme en seksisme werden aangekaart – maar het was ook een periode vol luxe en overdaad. Ook in huis. Veel mensen gaven fortuinen uit om hun woning piekfijn en gepersonaliseerd in te richten.

De prints van weleer spraken boekdelen: chevronpatronen, weelderige kleuren en drukke patronen kenden veel succes en benadrukten de flamboyante sfeer van de sixties. Blitse kleuren als geel en oranje waren populair voor sofa’s, tapijten en muren. Toen ook de hippiebeweging opkwam, evolueerden sommige prints naar heuse psychedelische tekeningen tot zelfs optische illusies. Arte laat zich door allerlei kunst-, mode- en designstromingen inspireren om zijn collecties te ontwikkelen. Resultaat? Dessins met subtiele – en minder subtiele – verwijzingen naar de golden sixties.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist