Arte behang

Metal X Patina-collectie

Door het verwerken van verschillende metalen geef je het interieur een rauw en vooral elegant stoer randje. Met de gloednieuwe Metal X Patina-collectie brengt Arte ijzersterk en tijdloos design tot leven en tot aan de muur in vijf unieke dessins. Iedere wandbekleding uit de reeks werd geprint op een basis van echte metaalfolie, wat het doet lijken op een verweerd maar artistiek pleisterwerk. Dezelfde innovatieve printtechnieken zorgen bovendien voor een adembenemende combinatie van glanzende en matte delen, wat de wand een natuurlijk patina geeft. Brons, goud of zilver: de edele metalen van Arte versieren de muren als een knap staaltje laswerk.

Alepine – zijdehard
Geïnspireerd op de gelijknamige stof verweeft de Alepine-muurbekleding verschillende brede gescheurde textielstroken met elkaar, om ze nadien te overgieten met een dunne laag pleister. Terwijl het ontwerp de look en feel heeft van kwalitatief zijde, zorgt de metaalfolie als ondergrond voor een glimmend en zacht robuust effect.

Alepine is beschikbaar in zes kleurvariaties.

Chalk Stone – antiek aan de muur
Ook de Oude Romeinen kenden de schoonheid en kwaliteit van travertin, en gebruikten het materiaal om onder andere het iconische Colosseum mee op te bouwen. Arte verweeft de kennis van weleer in de Chalk Stone-wandbekleding – vernoemd naar de originele kalksteen waaruit prachtige travertijntegels gesneden worden – en geeft het een moderne metallic toets.

Chalk Stone is beschikbaar in zes kleurvariaties.

Impasto – metaalschilderachtig
De eeuwenoude schildertechniek Impasto, waarbij de verf met een grove kwast en in dikke stroken wordt aangebracht op het doek, bleek een geschikte inspiratie voor Arte. In de Impasto-wandbekleding krijgt de methode een gestructureerde vorm in ritmische halve manen. Gecombineerd met het onderliggende metaal krijgt het geheel een industrieel maar vooral tijdloos designkarakter.

Impasto is beschikbaar is zes kleurvariaties.

Platinum – textielplaat
Alsof de stalen platen tegen de muur getimmerd werden, creëert het Platinum-dessin de illusie van een volledig metalen ruimte. Het patroon van de bekleding bestaat uit gelijke rechthoeken die met een verweerde afwerking de tand des tijds lijken te hebben doorstaan. Met zowel glanzende als matte accenten schept deze unieke muurbekleding ten slotte een warme en authentieke sfeer in de ruimte.

Platinum is beschikbaar in negen kleurvariaties.

Quilt – het ijzeren deken
Wat een traditionele quilt en deze muurbekleding met elkaar gemeen hebben? De opbouw van verschillende lagen. Waar een quilt afgewerkt wordt met een bovenlaag met willekeurig lapjeswerk, heeft het patroon van de Quilt-muurbekleding een patchwork met verschillende stukken textiel. Geprint op echte metaalfolie en bedekt met een dun en zelfs doorschijnend laagje pleister, schemert de glans van het materiaal subtiel maar duidelijk door.

Quilt is beschikbaar in zes kleurvariaties.

Over Arte
Wie Arte zegt, zegt niet zomaar behang, maar stijlvolle, gesofistikeerde en high-end muurbekleding. Arte zoekt voortdurend naar esthetiek, innovatieve productiemethoden en eersteklas, verrassende materialen, zonder daarbij de trends uit het oog te verliezen. Het is wereldwijd gekend voor haar verfijnde ontwerpen die schitteren in zowel klassieke interieurs, als in grootse architectonische bouwwerken, van residentieel tot projectinrichtingen. Met haar doordachte dessins maakt Arte al sinds haar oprichting in 1981 wonen mooier.

Ieder jaar schitteren de nieuwste collecties in meer dan 80 landen overal ter wereld. De dessins moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Ongeveer de helft van de producten wordt intern vervaardigd met behulp van milieuvriendelijke procedés. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Arte mag zichzelf om die reden trots een CO2-neutrale onderneming noemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort dan ook tot een van haar uitgangspunten en dit label is het bewijs dat Arte zich oprecht inzet voor het klimaat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist