Artcoustiq

specialist voor het perfectioneren van interieur en de akoestiek

Heb je een minimalistisch of industrieel interieur met harde materialen zoals een gietvloer of plavuizen, betonnen en of glazen wanden?  Dan ben je bij Artcoustiq aan het goede adres. Het Amsterdamse bedrijf zorgt voor het behoud van de look en feel van je interieur en heeft de oplossing tegen galm verborgen in mooie kunst.

Er wordt gewerkt met zo veel mogelijk gerecyclede materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit, al dan niet afgewerkt met een stijlvol en strak aluminium frame. De producten hebben een akoestische waarde tussen de 0 en 0,9 op een schaal van 0 tot 1.

Zoek je geen akoestische oplossing? Artcoustiq heeft ook non akoestische materialen, zoals Dibond of een luxe fotobehang. Maak je keuze uit de ruime collectie. Wil je toch liever een eigen afbeelding? Ook dat is geen probleem, men denkt graag met je mee. Artcoustiq heeft service hoog in het vaandel staan en men staat graag voor je klaar.

 

Akoestische wandpanelen
De wandpanelen bieden een artistieke oplossing in je interieur om galm te laten verdwijnen of te reduceren. In het assortiment biedt Artcoustiq  zowel Artcoustiq Basic als Artcoustiq Premium panelen aan. Bij beide panelen is de geprinte stof verlijmd met duurzaam akoestisch materiaal wat voor 90% bestaat uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. In het premium paneel is nog een extra laag akoestisch materiaal verwerkt. Dankzij de extra tweede laag wordt het geluid maximaal geabsorbeerd.  Ook heeft het premium paneel een steviger en dikker frame. Voor optimale geluidsabsorptie worden daarom de premium panelen geadviseerd. Naast het eigen assortiment prints en afbeeldingen, heb je ook de mogelijkheid om zelf een afbeelding uit te kiezen voor op je paneel. Let er wel op dat de resolutie hoog genoeg is. Verder worden de panelen compleet geleverd, inclusief een handig ophangsysteem

Wandcirkels
Heb je geen last van galm? Artcoustiq heeft een mooie collectie van wandcirkels, een eigen afbeelding behoort ook hier tot de mogelijkheden. Deze muurcirkels zijn leuk te combineren in verschillende of dezelfde formaten. Ze zijn gemakkelijk te monteren en vervaardigd van Dibond, een materiaal dat een luxe matte uitstraling heeft, wat je vaak terugziet in musea en kunstgalerijen.

Fotobehang 
Artcoustiq heeft zowel akoestisch als niet akoestisch behang. Men biedt uitsluitend naadloos behang aan van een zeer hoge luxe kwaliteit. Deze is kras- en stootvast en heeft een matte textiel look, daardoor heb je geen last van weerkaatsing van (zon)licht. De breedte is wel twaalf meter lang en de maximale hoogte houdt op bij drie meter. Men heeft mooie prints en afbeeldingen in de ruime collectie. Heb je een eigen afbeelding? Ook dat is geen probleem, Artcoustiq helpt je graag met het opmaken van het bestand.

Sierkussens
Geef een persoonlijke touch aan je interieur en kies voor een van de sierkussens of maak een leuke combinatie. De kussens zijn niet alleen stijlvol, maar zullen ook de akoestiek in een ruimte verbeteren. Je kan de kussens zelf customizen met een print, foto of patroon naar smaak. Verder biedt Artcoustiq de keuze uit acht unieke interieurstoffen voor zowel in- als outdoor gebruik.

Akoestische dividers / scheidingswanden
Dividers, ook wel scheidingswanden genoemd, zijn verkrijgbaar in diverse maten en prints. Deze geluid afremmende wanden worden het meest gebruikt voor de zakelijke markt, zoals op kantoren, horeca, hotels en in de evenementenbranche. Op de werkvloer worden scheidingswanden ingezet om een fijne werkplek te realiseren, en hiermee het prestatievermogen te bevorderen. Bij veel bedrijven is er namelijk sprake van een open werkvloer in combinatie met een ‘hard’ interieur wat zorgt voor een lange nagalm. Dit veroorzaakt onrust en vermoeidheid. Met de Artcoustiq dividers zorg je voor een rustige en gepersonaliseerde omgeving. Hierdoor zullen medewerkers zich beter kunnen concentreren en zal de productiviteit toenemen. Wil je meer inspiratie op de werkvloer? Kies dan voor een gepersonaliseerde print op de dividers om de creativiteit te stimuleren!

Galm en gezondheid 
Dat galm vervelend is, weet je waarschijnlijk wel. Maar wist je ook al dat er steeds meer mensen last hebben van mentale en lichamelijke gezondheidsklachten die worden veroorzaakt door galm?  Denk hierbij aan irritatie, concentratieverlies, hoge bloeddruk, hoofdpijn en vermoeidheid. Je humeur wordt aangetast en ook je productiviteit vermindert. Door slechte akoestiek presteren medewerkers minder goed, waardoor werkgevers onnodig omzet mislopen. Daar staat tegenover dat goede akoestiek juist zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Daarnaast stimuleert kunst op de werkvloer de creativiteit van de medewerkers.

Met de producten van Artcoustiq zijn akoestiek problemen gelukkig verleden tijd! Artcoustiq biedt oplossingen voor ieder interieur: van panelen aan de wand tot aan diverse soorten dividers, sierkussens en behang. Zie de Artcoustiq producten als een investering waar je nog lang van zal profiteren. 

Kijk voor meer informatie op https://artcoustiq.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist