Siemens wasmachine en droger

iQ 800

Siemens heeft twee nieuwe topmodellen op het gebied van wasmachines en –drogers: de IQ 800. Deze vormen een prachtig paar, dat uiterlijk vooral opvalt door de breed in chroom uitgevoerde deurrand. De IQ 800 heeft en nieuwe bedieningsconcept, dat voortborduurt op de vormgeving die Siemens al met groot succes toepast bij keukenapparatuur. De centrale, handig verlichte programmaknop met geïntegreerde hoofdschakelaar, LED-indicators voor het gekozen programma, en het grote, heldere TFT-display maken de nieuwe modellen ongeëvenaard als het gaat om overzichtelijkheid en gebruiksgemak. En ook de technische uitrusting van deze twee voorladers is van het hoogste niveau: met i-Dos-doseerautomaat of warmtepomptechnologie gaan ze uit van een eenvoudig principe: altijd alleen het beste!Horen, zien en voelen

De nieuwe iQ 800-apparaten hebben meer gemeen dan alleen een mooi uiterlijk. Beide apparaten hebben dezelfde vanzelfsprekende 'van-links-naar-rechts'-bediening die meerdere zintuigen aanspreekt en die intuïtief te begrijpen is. De programmaknop komt voelbaar in de gewenste stand, en daarbij maakt een oplichtende LED bovendien duidelijk welk programma is geselecteerd. Meertonige geluidssignalen en het nieuwe TFT-display ondersteunen de bedieningsfuncties. De heldere weergave en de tekengrootte verhogen de leesbaarheid van alle tekstinformatie, bijvoorbeeld bij gebruik van het Siemens-antivlekkensysteem.

De fraai vormgegeven deuren passen perfect bij elkaar en sluiten extra licht en aangenaam, als een luxe auto. Het gewijzigde deur- en afdichtingsconcept van de droger voorkomt bovendien dat zich rond de deuropening pluis afzet.

Altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en water
Milieubewust zijn is met de iQ 800 een fluitje van een cent. Zo neemt i Dos – het automatische doseersysteem van Siemens – het van de gebruiker over om exact de juiste hoeveelheid wasmiddel te bepalen. Het apparaat hoeft nog meer één keer per 20 wasbeurten te worden 'bijgetankt' met wasmiddel. Dit ondervangt een van de meest voorkomende fouten bij het wassen: overdoseren. Dat zorgt namelijk voor overmatige schuimvorming en onnodige spoelrondes. De i-Dos bespaart behalve wasmiddel ook zo'n 7.000 liter water per jaar. Daarnaast kan de gebruiker met het varioPerfect-systeem kiezen voor ofwel minimaal stroomverbruik ofwel maximale tijdbesparing. Van de zonder koolborstels werkende iQ Drive –een bijzonder geluidsarm en slijtagevrij werkende motor– is Siemens zelfs zo overtuigd dat er tien jaar garantie op wordt gegeven.

Blijvend pluisvrij
Dankzij warmtepomptechniek is de iQ 800-droger wereldrecordhouder energie besparen onder de wasdrogers. De energiezuinigheid is – en blijft – zelfs 60% lager dan de grenswaarde voor zuinigheidsklasse A. Want de zelfreinigende condensor bespaart de gebruiker niet alleen het regelmatig schoonmaken van verschillende zeven en filters, maar voorkomt ook dat pluisafzetting het energieverbruik doet oplopen – en dat zo lang de droger meegaat. En als er een keer haast bij is, dan kan nu ook de droger met varioPerfect omschakelen van zeer energiezuinig naar zeer tijdbesparend.

Zelfs zuinig bij het nietsdoen
Zelfs in de ruststand is het iQ 800-duo onverslaanbaar: dankzij de nieuwe functie 'Auto Power Off' schakelen de apparaten zich na afloop van het programma automatisch uit, zodat er geen sprake is van standby-verbruik. Voor de duidelijkheid: dat is dus 0,0 kWh.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist