Sharp koelkast

dual swing-deur

Bij de keukeninrichting zijn de locatie van fornuis, gootsteen en koelkast bepalend. Vanaf de gootsteen en het fornuis moet de koelkast makkelijk te bereiken zijn en andersom. Om de bereikbaarheid te verbeteren introduceert Sharp de dual swing-deur-koelkast. Dit is de eerste koelkast met een deur die vanaf twee kanten open gaat en dus veel meer flexibiliteit in de keukenindeling biedt en erg praktisch is.

De eerste koelkasten die Sharp in Nederland introduceert, zijn volledig in lijn met de ambitie van Sharp: het leven beter en aangenamer maken met innovatieve technologieën. De dual swing-deuren beschikken aan beide zijden over scharnieren. Wanneer de deur vanaf de ene kant wordt geopend, vergrendelen de scharnieren aan de andere kant automatisch. Wanneer bijvoorbeeld de gootsteen of het werkblad zich aan de ene kant van de koelkast bevindt en het fornuis aan de andere kant, is deze deur erg praktisch. De scharnieren zijn uitgebreid getest en geschikt voor frequent en langdurig gebruik.

Langer vers
De koelkasten binnen de dual swing-deur-serie, de SJ-WS360T en de SJ-WS320T (verkrijgbaar in antracietgrijs en zilver), bieden nog meer praktische oplossingen. Zo heeft Sharp haar koelkasten uitgerust met Plasmacluster-technologie om etenswaren in de koelkast langer vers te houden. Deze technologie verspreidt positieve en negatieve ionen door de gehele koelruimte, waardoor schimmels en bacteriën beschadigd raken en niet meer verder groeien. Hierdoor blijft het eten langer vers en worden vieze luchtjes voorkomen. Ook is LED-verlichting aan de voorzijde in de koelkast bevestigd, zodat de etenswaren altijd goed verlicht worden. Bovendien verbruiken de LED-lampen weinig energie.

Hybrid cooling
Alle modellen van Sharp maken gebruik van no frost-technologie, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Om te voorkomen dat etenswaren sneller uitdrogen, maakt Sharp tevens gebruik van hybrid cooling. Voor deze techniek is een extra aluminiumpaneel van 0 graden aan de achterwand van de koelruimte bevestigd, waardoor de luchtvochtigheid in de hele koelruimte optimaal op peil blijft. Het voedsel blijft hierdoor vers, rijk aan vitaminen en voedingsstoffen en behoudt zijn smaak.

Vierdeursmodellen
Naast de koelkasten met dual swing-deur introduceert Sharp ook een serie vierdeursmodellen. Deze koelkasten, de SJ-FP810V, SJ-FS810V en SJ-FP760V, kenmerken zich door hun brede draagplateaus en grote inhoud oplopend tot 605 liter. Dankzij een bijzondere sluittechniek is er geen middenkolom nodig, waardoor de plateaus tot wel 70 cm breed zijn. Hierop kan dus met gemak een grote pan of zelfs een krat bier geplaatst worden. Ook deze modellen beschikken over Plasmacluster-technologie, LED-verlichting en hybrid cooling.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist