Samsung wasmachine en Combimagnetron

Product van het Jaar 2013

Bij de verkiezingen van Product van het Jaar 2013 zijn twee producten van Samsung in de prijzen gevallen: de energiezuinige EcoBubble wasmachine en de veelzijdige Combimagnetron. Het Product van het Jaar is een award vóór consumenten en gekozen dóór consumenten. De producten die de meeste stemmen krijgen van Nederlandse consumenten maken kans op de titel.

De jaarlijkse uitgereikte publieksprijs ‘Product van het Jaar’ is gebaseerd op de mening van zesduizend Nederlanders. Zij zijn gevraagd om binnen verschillende productcategorieën hun favoriete product te kiezen. De Samsung EcoBubble wasmachine en de Combimagnetron hebben het kwaliteitslabel Product van het Jaar 2013 ontvangen. Het innovatieve karakter van de producten, het energieverbruik en de prijs-kwaliteitverhouding gaven de doorslag voor de Nederlanders.

EcoBubble wasmachines: profiteer zelf van de baanbrekende wastechniek
Voor veel consumenten die op de EcoBubble wasmachine stemden, was het zuinige water- en energieverbruik een belangrijke aankoopmotivatie. Daarnaast was de gunstige prijs een belangrijk aspect. Het duurzame karakter van de stille wasmachines van Samsung zijn het resultaat van jarenlang innoveren om het energieverbruik te verkleinen en de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Met behulp van Samsungs EcoBubble-technologie kun je nu op een radicaal andere manier wassen, want zelfs met kóud water zorgt de wasmachine voor het allerbeste wasresultaat. Het voordeel: al je overhemden, designer-jurkjes en broeken blijven in optimale conditie, je houdt rekening met het milieu én de energierekening kan fors omlaag. De nieuwe EcoBubble wasmachines hebben daarnaast een elegant design en zijn daarom een stijlvolle aanwinst in ieder huis. 

Combimagnetron denkt met je mee tijdens het koken
De Nederlandse consument prees tijdens de Product van het Jaar-verkiezing vooral het gemak en de prijs van de Combimagnetron. De magnetron denkt met je mee tijdens het koken. Een speciale sensor bepaalt zelf de kooktijd aan de hand van de temperatuur, het gewicht en de luchtvochtigheidsgraad van het voedsel. Het Smart Steam-systeem maakt het bovendien mogelijk om te stomen onder lage druk. En dankzij de ‘defrost’ functie ontdooi je voedingsmiddelen sneller en beter. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist