Liebherr witgoed

superzuinige A+++ apparaten

We letten steeds meer op onze energiekosten maar vergeten vaak één van de grootste energieverbruikers in huis: de koel- of vrieskast. We realiseren ons te weinig dat een koelkast het enige apparaat in huis is dat 24 uur per dag 365 dagen per jaar werkt. Het loont dan ook de moeite om te kijken hoeveel u kunt besparen door de aanschaf van een nieuwe superzuinige koel- of vrieskastNederlanders zijn trouw aan hun oude vertrouwde koelkast. Uit onderzoek onder ruim 1.300 huishoudens blijkt dat 47% van de Nederlandse huishoudens een koel- en/of vrieskast heeft die meer dan 15 jaar oud is. 27% geniet al minimaal 20 jaar van dezelfde koel- en/of vrieskast en 10% heeft een echte klassieker staan.

Liebherr is vooruitstrevend op het gebied van energiezuinige koel- en vrieskasten en introduceert vijf nieuwe A+++ apparaten. Dit zijn vier superzuinige koel/vriescombinaties met BioFresh en het vijfde apparaat is een NoFrost diepvrieskast, 70 cm breed en slechts 136 cm hoog.

Koel/vriescombinaties
Alle vier de koel/vriescombinaties zijn 60 cm breed en 2 meter hoog, beschikken over een riante vriesruimte en een 0°C bewaarzone. De BioFresh apparaten van Liebherr bieden al 18 jaar een belangrijke bijdrage aan gezonde voeding. Het vitamine-C-gehalte in de BioFresh zone ligt bijvoorbeeld 92% hoger. Daarbij behouden de producten beter hun gewicht en hoeft er bijna niets te worden weggegooid. Dankzij een constante lage temperatuur van net boven de 0°C en een optimale luchtvochtigheid blijven groente, fruit, vlees, vis en melkproducten tot drie maal langer houdbaar.

Diepvriezer
De diepvrieskast heeft een NoFrost systeem waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien. Dankzij de breedte van 70 cm ontstaat er, in vergelijking met de 60 cm brede apparaten, 15% meer netto inhoud en 18% meer invriescapaciteit. De op telescopische rails uittrekbare vriesladen kunnen moeiteloos worden geopend. Alle laden en tussenliggende glasplateaus zijn uitneembaar waardoor een variabele binnenruimte ontstaat: VarioSpace. Met het optionele vario-isolatieplateau is het mogelijk een ongebruikt deel van de vriezer af te sluiten waardoor 50% extra energie bespaard kan worden

Bent U zich bewust van de leeftijd en daarmee het energieverbruik van uw apparatuur? Op www.koelen.nl kunt u berekenen wat u gemiddeld per jaar op de energiekosten van uw koel- en/of vriesapparatuur kunt besparen en of het verstandig is uw huidige apparaat te vervangen voor een milieuvriendelijk energiezuinig A+++ apparaat

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*