Inventum witgoed

Koelkast en magnetron

De meeste consumenten kennen Inventum wel. Voornamelijk van de elektrische dekens, friteuses en andere klein huishoudelijke apparaten. Als onderdeel van de ingezette groeistrategie is Inventum dit jaar gestart met het in de markt zetten van een volledig witgoed assortiment. (Combi-) magnetrons zijn al vanaf januari dit jaar bij een flink aantal elektronica retailers te verkrijgen. Koelkasten en vriezers worden deze maand, in combinatie met een aantrekkelijke actie voor consumenten, geïntroduceerd. Inventum onderscheid zich duidelijk op het gebied van kwaliteit, service en uitstekende garantievoorwaarden. Op alle witgoed producten word namelijk 5 jaar garantie geboden. Door de introductie van witgoed kan Inventum de retail en consument een nog breder productenaanbod bieden.

(Combi-) magnetrons
Inventum biedt de consument een drietal fraai vormgegeven magnetrons met een robuuste handgreep en Nederlandstalige bediening. De compacte solo magnetron, type MN205S, heeft een inhoud van 20 liter en een vermogen van 700 watt. De combi magnetrons, type MN255C en MN305C, hebben een inhoud van respectievelijk 25 en 30 liter en een vermogen van 2400 en 2500 watt. De combi magnetrons hebben bovendien een luxe digitaal display waarop de functies en opwarmtijd af te lezen zijn. Dit maakt het bedienen extra gemakkelijk.

Koelkasten en vriezers
Op het gebied van koelen en vriezen komt Inventum met een serie vrijstaande tafelmodel koel- en vrieskasten. Het aanbod bestaat uit een zestal 55 en 60 cm brede modellen met een inhoud van 85 tot maar liefst 147 liter. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een luxe rvs handgreep en een interieur met rvs details. De koel- en vrieskasten van Inventum zijn met een A+ en A++ label bijzonder energiezuinig te noemen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist