Bosch wasmachines

beloond met het ECARF-certificaat

Niesbuien, prikkende ogen, een loopneus, benauwdheid; het zijn bekende verschijnselen voor iedereen met een allergie. Vooral de lente en zomer is een lastige periode voor deze groeiende groep mensen. Kleding is vaak een drager van een allergeen, zoals pollen, maar ook mijt en dierenharen. De innovatieve wasmachines van Bosch laten 99,9% van de pollen en huidschilfers in kleding verdwijnen. Het European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF) reikte onlangs het certificaat uit aan de nieuwste energiezuinige Bosch machines. Bosch is hiermee de eerste en enige machinefabrikant die dit certificaat bemachtigd heeft en allergenen geen kans geeft.

Eén op de vier allergisch
Volgens de Vereniging van Allergie Patiënten is één op de vier Nederlanders allergisch of zal dit ooit worden. Diverse immunologen zijn van mening dat de toename van het aantal allergiepatiënten in westerse landen te wijten is aan de juist enorm verbeterde hygiëne, conditie en voeding. Door deze factoren is het afweersysteem als het ware ‘verwend’ geraakt en hoeft het weinig werk te verrichten. Om die reden reageert het afweersysteem soms overgevoelig op relatief onschuldige pollen, huidschilfers, en dierenharen. Bosch werkt zeer doelbewust aan oplossingen voor dit groeiende probleem. Doordat 99,9% van de pollen en huidschilfers verdwijnen bij gebruik van deze machines worden de allergiesymptomen voor deze groeiende groep mensen zo laag mogelijk gehouden.

Drie praktische tips
Om de dagelijkse gevolgen van allergieën zo laag mogelijk te houden kunnen consumenten ook zelf enkele belangrijke stappen ondernemen.

Droog de was niet in de frisse lucht; pollen kunnen zo gemakkelijk terechtkomen op uw gewassen wasgoed.Was het beddengoed vaker; pollen of haren van uw huisdieren nestelen zich in textiel. Door de ramen open te laten hebben de pollen een grotere kans binnen te treden.Was nieuwe kleding en textiel voor het eerste gebruik; bij de productie van textiel worden vaak chemische stoffen gebruikt. Door uw kleding en textiel voor het eerste gebruik te wassen kunt u irritatie van de huid of luchtwegen voorkomen.

Ook in de prijzen bij Consumentenbond
Bosch breidde onlangs het premium segment HomeProfessional uit met vier nieuwe energiezuinige wasmachines, die allen voorzien zijn van het ECARF certificaat. En niet alleen bij ECARF vielen de Bosch wasmachines in de smaak. Ook de Consumentenbond heeft onlangs het predikaat ‘Best Getest’ uitgereikt aan de HomeProfessional wasmachine en droger. Nieuw in het assortiment is de Homeprofessional WAY32541NL. Dit is de opvolger van de WAY32540NL, die in februari 2013 door de Consumentenbond “Best Getest” was. De bijbehorende droger, WTY87700NL is tevens beloond met dit predicaat in April 2013.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist