AEG koel- en vrieskasten

tot 60% energie besparen

De keuken anno 2011 is uitgerust met de meest luxe apparatuur voor een zo efficiënt mogelijk huishouden en de bereiding van de lekkerste gerechten met ingrediënten van topkwaliteit. Echt onmisbaar in de keuken is natuurlijk de koelkast en vriezer. AEG Neue Kollektion heeft stijlvolle koel- en vrieskasten met functionele innovaties. En uiterst belangrijk: de koel-vrieskasten SANTO CS 91800 F (inbouw) en SANTO 83600 CSM1 (vrijstaand) met energie-efficiënteklasse A+++ behoren tot de zuinigsten in Nederland.

Temperatuurbeheersing
Alle koelkasten van AEG hebben een regelbare thermostaat voor de temperatuur-instelling. De Coolmatic-optie zorgt ervoor dat vers voedsel snel gekoeld kan worden. En met de Turbo Frostmatic-optie is snel invriezen mogelijk; alle opgeslagen producten blijven in optimale conditie. De gescheiden bediening van het koel- en vriesdeel is eenvoudig en zowel Coolmatic als Frostmatic worden automatisch uitgeschakeld na een ingestelde periode, waarna de normale temperatuur weer wordt bereikt. De vrijstaande variant heeft daarnaast een FreshBox voor het bewaren van vis en vleeswaren, een MaxiBox groentelade. Het vrijstaande model SANTO 83600 CSM1 is volledig uitgevoerd in roestvrij staal en heeft daarnaast stijlvolle, roestvrij stalen deurgrepen.

Het assortiment koelapparatuur bevat zowel inbouw als vrijstaande apparatuur. Er kan gekozen worden uit verschillende formaten, uitvoeringen en accessoires.

Goed voor het milieu
AEG introduceert twee koel-vrieskasten met energielabel A+++. Deze verbruiken maar liefst 60% minder energie dan vergelijkbare apparaten met label A. Zo bespaart het inbouwmodel SCS 91800 F tot € 710,- per 10 jaar (in verhouding tot een 15 jaar oud apparaat). Vanzelfsprekend zijn alle koel/vriesapparaten van AEG 100% CFK- en HFK-vrij. Dit betekent dat ze geen schade aanrichten aan de ozonlaag en niet bijdragen aan het broeikaseffect.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Witgoed?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist