Let’s celebrate love

Met wijnen van puklavec & friends

 

Mooie momenten moet je vieren. Met de wijnen van puklavec & friends maak je elke gelegenheid bijzonder. De Demi Sec van puklavec & friends is een verfrissende wijn met een fijne bubbel. Vooral bij vrouwen is deze wijn erg geliefd vanwege het vleugje zoet en het muskaat-aroma van rozen. Geniet samen met jouw Valentijn van de Demi Sec een serveer deze tijdens een romantisch diner. De 0,75 literfles is verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten.

Eigen label
Iets speciaals te vieren? Een jubileum, bruiloft of een verjaardag? Maak je eigen label! Zet je naam, die van je partner of van vrienden op het label van een 3 literfles (levertijd circa 3 weken) en geniet van je ‘eigen’ bubbels. Als de fles leeg is, maak je er met een zilveren stift in een handomdraai een origineel gastenboek van. Zo heb je altijd een tastbare herinnering aan een leuk feest. Deze grote fles bubbels kun je natuurlijk ook cadeau geven. Wat dacht je van een geboorte of een vrijgezellenfeest? Stuur de tekst naar puklavec & friends en zij maken voor jou een unieke fles bubbels. Ga naar demi-sec.com en maak je eigen label op een fles van 3 liter.

Meer weten over de wijnen van puklavec & friends? Kijk op puklavec & friends, Facebook of @puklavecfriend (Twitter)

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist