Eurocave wijnklimaatkasten

Revelation serie

Klein of groot, leder voor de sfeervolle woonkamer, roestvrij staal voor de geraffineerde keuken of strak voor iedere plaats in huis… maatwerk is het sleutelwoord voor de Revelation wijnkast. De Revelation is de meest energie zuinige en stille wijnkast, voorzien van alarm, speciale gepatenteerde verlichting en soft close plateaus. Met zijn attractieve, stilistische design vervult de nieuwe Revelation serie van EuroCave ieders wens door technische expertise te combineren met functionaliteit en esthetiek.


 
ALLE FUNCTIES DIE U ZOU VERWACHTEN IN EEN LUXE WIJNKAST
 Een innovatief interieur: profiterend van de laatste gepatenteerde innovaties van EuroCave, biedt de Revelation range unieke schuifplateaus in eiken of hoogglans zwart met soft close systeem en de nieuwe Hand van de Sommelier supports die zich aanpassen aan de vorm van iedere fles, waardoor trillingen tot een minimum beperkt worden voor een maximale bescherming.

Flessen effectief verlicht: de gepatenteerde en sfeervolle UV-vrije amber kleurige verlichting en stalen labels zijn beide prachtig en praktisch en maken het identificeren van uw wijn eenvoudig. Een visueel- en akoestisch alarm waarschuwt bij afwijkingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eurocave?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist