VSB Wellness Wand

sauna, stoombad en douche in één

VSB Wellness lanceert op Batibouw 2014 in wereldprimeur een nieuwe lijn van zijn ‘Wellness Wand’. VSB Wellness verenigt in deze wand niet alleen de weldaden van sauna, stoombad en douche in een eigentijds, gedurfd en strak concept dat één naadloos geheel vormt. VSB Wellness stapt ook af van de natuurlook en de traditionele houten wanden van stoombad en sauna, en vervangt ze door verlichte glasplaten met geprinte foto’s van stijlvolle vrouwen in sensuele poses. Die achterste glaswanden zijn uiteraard ook personaliseerbaar met andere foto’s.

De Wellness Wand oogt in 2014 bovendien transparanter dan ooit. Niet alleen door de frontale glasplaten maar ook door de twee laterale glasplaten tussen de wellness ruimtes en de zijdelingse glaswand. Men betreedt de Wellness Wand nu als een totaalconcept, met in het midden de inloopdouche waarbij men links de glazen deur naar het stoombad opent, en rechts de glazen deur naar de sauna waarvan de afwerking in espen fineerhout is. De façade van de Wellness Wand, alsook de achterwand van de inloopdouche, is afgewerkt met het hoogwaardige en duurzame Corian®. Wil men toch eerder een natuurlook, dan kan men als achterwand ook kiezen voor karaktervolle houten planken waarop je de authenticiteit van honderden jaren ontbering in wind, regen en zon kan aflezen. Het gaat dan telkens om ecologisch gekapt hout uit Afrika, Canada en Scandinavië.

Alles is maatwerk en uiteraard is de opstelling van sauna, stoombad en douche modulair aanpasbaar volgens de ruimte en wensen van de klant. Het concept kan zowel vrij staan als in te bouwen.

Reeds 25 jaar is VSB specialist in maatwerk van sauna’s en wellness projecten, zowel voor particuliere klanten als voor de projectmarkt. Met deze nieuwe lijn bevestigt VSB Wellness zijn reputatie van trendsetter. Daphne Bakker, VSB Wellness: “Met dit visionair concept stappen we nog maar eens uit onze comfortzone, en overbruggen we de stap van leisure naar interieur. Mensen willen thuis immers steeds vaker genieten van de luxe, de rust en de wellness die ze anders enkel op hotel en in wellnesscentra terugvinden. En daarbij speelt ook het gebruik van mooie en duurzame materialen een zeer grote rol.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist