Størvatt authentieke, natuurlijke buitenbaden

Rust en ontspanning

Een heerlijk warm, natuurlijk bad in de tuin - een bad dat wordt verwarmd door een houtkachel, zorgt voor heerlijke momenten. Dit is een oud, maar nog steeds uniek concept. Voor iedereen zijn er momenten om te genieten van het warme water in de buitenlucht. Het contrast tussen het warme water en de frisse of zelfs koude buitenlucht maakt de beleving prachtig. Alleen, romantisch met z’n tweeën of juist met vrienden of de familie. De aanschaf van een Størvatt brengt rust en ontspanning terug in uw leven. Een Størvatt werkt met enkel natuurlijke onderdelen: hout, water en vuur.Sfeervol genieten in elk jaargetijde
De aanschaf van een Størvatt brengt rust en ontspanning terug in uw leven. Heerlijk genieten van het warme water in de buitenlucht, alleen of romantisch met zijn tweeën. Wat dacht u van een avond met familie of vrienden in een heerlijk bad, op die momenten ontstaan er prachtige gesprekken en ziet u alles vanuit een ander perspectief. Een dampend bad met een nog knetterend houtvuur en de kou op afstand omdat het water u door en door verwarmd. Het Størvatt gebruikt u het hele jaar door om warm te blijven. In elk jaargetijde en op ieder moment van de dag kunt u genieten van uw bad, precies zoals u het wilt. Het warme water van een Størvatt laat u heerlijk genieten en is ook goed voor lijf en leden. Volwassenen of kinderen, in de kracht of in de herfst van uw leven, voor iedereen is een Størvatt op en top genieten.

Wat is Størvatt?
In Størvatt baden kunt u heerlijk ontspannen. In 1998 is Størvatt begonnen met de productie van een houtgestookt buitenbad van Western Red Cedar die via een houtkachel verwarmd wordt. Doordat de aluminium kachel in het water hangt, is de opwarmtijd relatief kort. Het bad kan met deze houtkachel 18˚Celsius per uur verwarmd worden. Een Størvatt biedt een romantische, authentieke beleving. Zo biedt een Størvatt u een unieke ervaring gebaseerd op een oud, Romeins concept waarin u geniet van warm water zoals het ooit is bedoeld.

Sedert 2010 is op deze oeroude variant een moderne versie geïntroduceerd. Een Størvatt met een elektrische verwarming en filterinstallatie. Hierbij heeft u de gemakken van een modern bad in een authentiek jasje.

Later is er nog een nieuwe variant gekomen; een Størvatt met een buitenkachel. Door de houtkachel – bij ons bekend onder zwembadverwarming – buiten het bad te plaatsen, krijgt u meer zitruimte en blijft het genieten volgens een oud Romeins concept.

Beproefd concept
Al sinds 1998 produceert Størvatt in Moergestel deze baden, hierdoor is de afwerking geperfectioneerd tot in het kleinste detail. Størvatt is een familie bedrijf dat hecht aan tevreden klanten en een product dat na vele jaren nog steeds gebruikt wordt. De eerste Størvatt baden, uit 1998, worden nu nog door consumenten met regelmaat gebruikt. U bent van harte welkom om bij Størvatt te komen kijken hoe deze prachtige baden geproduceerd worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist