Softub spa's

oase van ontspanning & welzijn

Maak dit seizoen kennis met de Softub, de meest veelzijdige spa. In de tuin, binnen, op het terras, of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Softub maakt het mogelijk oeverloos te genieten waar en wanneer je maar wilt. Of je nu om zeven uur 's ochtends wilt aquajoggen of om elf uur 's avonds heerlijk ontspannen een wijntje wilt nuttigen, met de Softub ligt bubbelend welzijn altijd binnen handbereik.

Softubs zijn licht, makkelijk te verplaatsen, comfortabel, milieuvriendelijk en maken van iedere plek je favoriete oase van ontspanning. Een spa met in het hart een hydromate power system zorgt voor kracht en verwarmd water. Dankzij de unieke Whisper Technology is de Softub zo stil dat je niet alleen geniet van de meest energiezuinige draaikolken, maar ook van de sfeer en omgeving waarin je je begeeft. Door de ronde vorm, gunstige afmetingen en lichte gewicht is de spa zeer flexibel in gebruik. Marktleider op het gebied van energiezuinigheid en recycling. The Hydromate brengt de pomp, motor en verwarming samen in één unit, waardoor het energieverbruik minimaal is. En vanwege het zachte en ruime oppervlak biedt Softub optimale bewegingsvrijheid en comfort in alle gewenste lig- en zitposities.

De Softub spa’s zijn verkrijgbaar in drie modellen, de Sportster, Legend en Resort. Alle modellen zijn gemaakt van Polybond, aan de buitenkant luxe afgewerkt met Leathertex, wat maakt dat de Softub bestand is tegen alle weersinvloeden. De leather-look in State of Art kleuren gecombineerd met trendy accessoires maakt dat Softub staat voor Design, Distinction and Quality. Verkrijgbaar in de kleuren Almond, Camel, Mocca, Forrest Green, Saphire Blue, Antracite en Port, is er altijd wel een model passend in jouw omgeving.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist