Eurotherm infraroodsauna's

Inframate 2010

Nederlandse medische richtlijnen adviseren lichttherapie bij Winterdepressie als eerste keuzebehandeling. Lichttherapie helpt ook bij bepaalde slaapproblemen, depressie, burnout, menopauze en een jetlag. Voor een behandeling met licht kunt u terecht in het ziekenhuis, maar omdat de dagelijkse gang naar het ziekenhuis te bezwaarlijk is, kopen veel mensen een lichttherapielamp voor thuis.

Wij combineren het noodzakelijke met het aangename in Sittard in de Inframate Fullspectrum Infrarood cabine. Hier wordt standaard gewerkt met de daglichtlamp gecombineerd met kleurenlichttherapie. De effectiviteit van de daglichtlamp is aangetoond doormiddel van gepubliceerde klinische studies.

De daglichtbuis levert een hoge lichtsterkte van 10.000 lux (resp. op 35- en 50cm afstand). VITA lichtbuis is vervaardigd uit duurzame componenten die ervoor zorgt dat ze lang meegaan. De buis met een kleurtemperatuur van 6500K, met elektronische hoogfrequente besturing waarmee de kwaliteit van het licht optimaal en niet hinderlijk is. Bijverschijnselen worden hiermee tot een absoluut minimum beperkt.

Deze zeer fraaie kwaliteit Infraroodcabine van het Duitse Eurotherm is van REDCEDERHOUT en voor 2 personen. Met extra lange 400 watt volledig spectrum (nieuwe veilige en zeer zuinige* combinatie) stralers en een 250W CARBON vloer element. De Fabricage is van een Europese standaard.

Infrarood stralers met speciale Robax filter. Constant vermogen 1850Watt - 220V./ Volledig elektronische besturing binnen en buiten met gescheiden vermogens regeling. Zowel rugzijde als voorzijde is apart regelbaar. Deze cabine is uitgerust met de volledig veilige full-spectrum infrarood stralers met nieuwe veilige samenstelling: (20% IR-A, 60% IR-B en 20% IR-C) Na inschakeling van deze cabine is hij direct klaar voor gebruik. Voorverwarmen is niet nodig. Speciaal van keramisch glas vervaardigde rood kleurende robax filters. Kleuren-therapie met wake-up daglichtlamp en ontluchtings schuif. Met digitale timer en regelbare thermostaat aan de binnenzijde. U kunt dus binnen in de cabine de temperatuur en tijd digitaal uitlezen. Stekkerklaar. TüV/GS veiligheidskeuring. Deur van 6 mm veiligheidsglas.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sauna's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist