Een gezonde levensstijl

Ook in je badkamer

De badkamertrends zijn de laatst jaren langzaam verschoven van design, richting comfort en wellness. De badkamer wordt steeds vaker gezien als de ruimte om even helemaal tot rust te komen en alle stress van de dag van je af te laten glijden.

Ook het streven naar een gezonde levensstijl zie je steeds vaker terug komen in de badkamer. Een goed voorbeeld hiervan zijn de producten van Sunshower. Dit Nederlandse bedrijf ontwikkelt producten voor in de badkamer die meehelpen aan de verbetering van de gezondheid van de mens en tegelijkertijd een ontspannen wellnessgevoel geven door directe infraroodwarmte en gedoseerd zonlicht aan te bieden tijdens het douchen. Zonlicht voedt en verzorgt je lichaam. UV-licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Hierdoor neemt je weerstand toe en stijgt je energieniveau. Het infrarood in zonlicht heeft ook een gezonde eigenschap: het verwarmt je waardoor je lichaam ontspant en de pijn verlicht.

Goede ervaringen
Dat het concept van Sunshower echt werkt en veel meer is dan een mooi verkoopverhaal blijkt wel uit de vele positieve reacties via de consumentenbond. In totaal hebben 374 consumenten, die kennis hebben gemaakt met Sunshower, een beoordeling achter gelaten. Het luxe wellness concept krijgt een gemiddelde beoordeling van 8,4 en maar liefst 97% van de consumenten beveelt Sunshower aan bij vrienden, familie of kennissen. Het product werd getoetst op de werking van infrarood, de UV-functie, gebruiksgemak, het design en de vraag of Sunshower voldoet aan de verwachtingen. De eindconclusie luidt dat het een echte aanwinst voor iedere badkamer is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist