Een droom spa in eigen tuin

Waar moet je op letten?

Of je het nu hebt over een hottub, jacuzzi of een bubbelbad, het zijn allemaal verschillende namen voor ongeveer hetzelfde beestje. Een spabad geeft ontspanning door middel van massage. Spa baden zijn de laatste jaren flink in populariteit toegenomen. Dit is het gevolg van een groeiende behoefte om heerlijk te kunnen ontspannen na een drukke dag. Door de groeiende populariteit zijn spabaden inmiddels verkrijgbaar in veel soorten en maten en de extra opties zijn eindeloos. Sta jij op het punt om je eigen tuin om te toveren in een mooie spa? Lees dan onze tips en tricks om de juiste aankoop te doen!

1. Aantal personen

In een spabad kan je heerlijk tot rust komen en even ontsnappen uit de hedendaagse drukte. Lekker in eigen tuin met de vogeltjes die op de achtergrond voor je zingen. Dit kan zeer rustgevend zijn en ook erg romantisch als je samen met je geliefde bent. Wil je lekker ruim kunnen zitten in het bad of lig je toch liever? En wil je ook je dagelijkse work-out kunnen doen en lekker rondjes kunnen zwemmen in je spa? Alle maten hebben hun eigen prijskaartje. Bedenk daarom vooraf goed wat je wilt.

2. Het stroomverbruik

Er is niets fijners dan een goed geïsoleerd bad dat het water en jou voor langere tijd warm houdt. De winters in ons kikkerlandje zullen hierdoor zeer comfortabel worden! Belangrijk is om rekening te houden met de isolatiedikte op de onderkant van de kuip. Een prima isolatie is 20 tot 30 centimeter dik en met schuim. Het beste is als de spa cover tussen de 13 en 15 centimeter dik is. Een goed geïsoleerde spa behoudt langer zijn warmte en de stroomrekening zal daardoor ook nog eens veel minder hoog zijn. Ook tussen merken en modellen kunnen grote verschillen zitten qua stroomverbruik. Een inschatting van de maandelijkse stroomkosten is minimaal €25,- per maand in de zomer en maximaal €75,- per maand in de winter.

LET OP! Niet altijd wordt de juiste informatie over het verbruik verschaft. Onze experts staan voor je klaar om een indicatie te geven van het stroomverbruik. Hierdoor kom je niet voor gekke verrassingen te staan.

3. Spa onderhoud

Om zo lang mogelijk van je spa te kunnen genieten is het aan te raden om de spa goed te onderhouden. De juiste onderdelen zullen je helpen het werk te beperken. Een goed waterfiltersysteem zal hier een belangrijke rol bij hebben. De filter zorgt ervoor dat het water helder en schoon blijft. Let daarom goed op het filtersysteem en laat je hierover goed adviseren door de expert in de winkel. Een goed werkend systeem zal ervoor zorgen dat je extra lang kan bubbelen in eigen spa.

4. Goede service
We leven in een tijdperk dat bijna alles online gebeurd. Ook spa’s worden massaal online aangeboden en verkocht. Wij raden je aan om een spa te kopen bij een bedrijf met een goede klantenservice. Zij kunnen je altijd informatie verschaffen en service aanbieden. Dit zal je zoveel tijd schelen, waardoor je weer gauw in je spabad kan duiken.

Kijk voor meer informatie over de verschillende soorten spa’s eens op de website: https://www.fonteynspas.com/

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spa baden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist