Dimension One Spas

Amoré Bay

Dimension One Spas is opgericht in 1977 en uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste fabrikanten van spa’s en zwemspa’s in Amerika. Ontdek een stukje luxe in eigen achtertuin. Ontspan in het warme kristalheldere water en laat uw vermoeide schouders masseren. Een privé moment, of een moment van ontmoeting met familie of vrienden.

Bij Dimension One Spas staat innovatie centraal. Dankzij unieke waterzuiveringssystemen en een continue verversing van het water, behoeft een Dimension One Spas spa weinig onderhoud. De spa’s staan bekend om hun energie-efficiëntie naar de hoogste Europese normen.

Amoré Bay actie

De Amoré Bay van het Amerikaanse merk Dimension One Spa is een spa van luxe en romantiek. Geniet in je eigen spa van de rustgevende werking van de jets. De Amoré Bay is de ideaal gestroomlijnd heeft strategische waterjets, sfeerverlichting, subliem vormgegeven zitplaatsen en ruimte voor je glas champagne. Deze spa is een onweerstaanbare oasis voor in de achtertuin en geeft je het hele jaar door een goed excuus om samen te genieten van een romantische avond.

Deze spa overtreft al je verwachtingen en is nu weer te bewonderen in onze showroom!

Bij aankoop van deze spa ontvangt u gratis:
-Levering en montage van de spa
-EZ lifter – hier kunt in één handbeweging de afdekking verwijderen
-Accessoires pakket

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spa baden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist