De barrel sauna specialist

kom je er met onderstaande al uit?

Sunspa Sauna is de specialist  in barrel sauna’s in Nederland en België. In ons barrel sauna assortiment vindt uitsluitend topkwaliteit modellen en bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen barrel sauna samen te stellen.

Onze barrel sauna’s worden met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen die er zijn. Zo zijn alle barrel sauna’s vervaardigd uit Canadees Red Cedar hout, een A-kwaliteit houtsoort met een warme uitstraling en een heerlijk natuurlijke geur. Daarnaast is Red Cedar hout één van de best isolerende houtsoorten die er bestaan en is een houtbehandeling niet nodig. De barrelsauna is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is niet gek, want een barrelsauna vormt een echte eye-catcher in uw tuin. Het ontwerp heeft namelijk een natuurlijke en tijdloze uitstraling, wat past in ieder tuinontwerp.

De barrel sauna specialist

Sunspa Sauna is de specialist  in barrel sauna’s in Nederland en België. In ons barrel sauna assortiment vindt uitsluitend topkwaliteit modellen en bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen barrel sauna samen te stellen.

Onze barrel sauna’s worden met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen die er zijn. Zo zijn alle barrel sauna’s vervaardigd uit Canadees Red Cedar hout, een A-kwaliteit houtsoort met een warme uitstraling en een heerlijk natuurlijke geur.

Daarnaast is Red Cedar hout één van de best isolerende houtsoorten die er bestaan en is een houtbehandeling niet nodig.

De barrelsauna is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is niet gek, want een barrelsauna vormt een echte eye-catcher in uw tuin. Het ontwerp heeft namelijk een natuurlijke en tijdloze uitstraling, wat past in ieder tuinontwerp.

Barrel sauna kenmerken

Het belangrijkste en meest bekende kenmerk van een barrel sauna is de artistieke vorm, veelal geassocieerd met de vorm van een wijnvat. Deze vorm brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten opzichte van de traditionele Finse buitensauna is dat een barrelsauna veel sneller verwarmd is. Er hoeven namelijk geen loze hoeken verwarmt te worden waardoor er geen kostbare warmte verloren gaat. Door de vorm van deze unieke buitensauna kan de warmte beter circuleren en is de ruimte sneller op de gewenste temperatuur. Dit scheelt ook flink in de energie/stookkosten en de temperatuur blijft constanter.

Barrel sauna en gezondheid

Ook een barrelsauna is een uniek product voor de gezondheid. U kunt met uw eigen barrelsauna in de tuin dagelijks genieten van warmte en rust. Door de uitstekende luchtcirculatie in deze sauna kunt u optimaal genieten van alle positieve effecten van een sauna. Zo kan een barrel sauna bijdragen aan het verzachten van pijnlijke spieren en gewrichten. Tevens verbeterd het, net zoals alle andere sauna modellen, de bloedcirculatie, versoepelt het de huid en werkt het stress verlagend.

Kijk voor meer informatie op https://www.sunspa-sauna.nl/sauna-modellen/barrel-sauna/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Sauna's?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist