Hullebusch natuursteen

Strak en ingewassen

Hullebusch heeft in het verleden wel al vaker bewezen dat het dé specialist is in natuursteen. Met deze realisatie van een privéwoning bewijst Hullebusch eens te meer dat het gebruik van slechts één steensoort tot een erg creatief resultaat kan leiden. Over deze hele woning werd zowel voor muren als vloeren “beige dei medici – poco veccio” gebruikt. Nochtans is het optisch effect overal verschillend.

Dit werd bekomen door de steen al dan niet “in te wassen”. De vloeren werden ingewassen met voegsel en daarna grondig gereinigd om aldus de afwerking “poco veccio” prefect tot zijn recht te doen komen.

De wanden werden met opzet niet ingewassen zodat de structuur meer tot zijn recht kon komen. Het natuurlijk karakter wordt hierdoor extra onderstreept. Het resultaat is een perfecte harmonie van het vloeroppervlakte en de muren, maar telkens toch met een andere “feel & look”. Wellicht is het ook niet onbelangrijk te weten dat deze travertin, de kleine broer van “pietra dei medici”, licht van kleur is en minimalistisch oogt. De plaatsing gebeurt in grote strakke tegels van 120 op 80 cm.

 

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*