Visgraat vloeren

Waarom zijn ze zo populair?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel verschillende soorten vloeren. Denk hierbij aan een laminaatvloer, een houten vloer, een PVC vloer, tapijt en nog veel meer. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen hoe jij jouw vloer gelegd wilt hebben. Een vloer die steeds meer in populariteit stijgt is de visgraat vloer. Rechte planken zijn natuurlijk leuk, maar een visgraat patroontje is toch net iets speelser. Net als bij normale vloeren heb je bij een visgraat vloer ook de keuze uit veel verschillende materialen. Ieder materiaal heeft andere voor- en nadelen. Zo is een laminaatvloer erg slijtvast, goedkoop en in veel verschillende tinten verkrijgbaar. Een houten vloer is vaak vrij duur en brengt veel onderhoud met zich mee. PVC is vaak het meest gekozen materiaal, ook voor een visgraat vloer. PVC visgraat is namelijk voordeliger dan echt hout en daarnaast heel makkelijk te onderhouden. Het is een sterke vloer die lang meegaat, goed te combineren is met vloerverwarming en daarnaast ook zeer vochtbestendig is.

.

Zelf een PVC visgraat vloer leggen
Bij een PVC visgraat vloer liggen de planken net zoals de graat van een vis. Dit patroon geeft de kamer een landelijke en authentieke uitstraling. Je kunt een PVC visgraat vloer zelf leggen als je handig bent. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de PVC visgraat vloeren van Roobol. Deze vloeren zijn vanuit de fabriek zo geproduceerd dat je er direct mee aan de slag kunt. Daarnaast kun je ook zelf aan de slag gaan met een dryback (plak) PVC vloer en deze in een visgraat patroon leggen. Dit type planken heeft geen specifieke klikverbinding of legwijze, waardoor ze ideaal zijn om als visgraat gelegd te worden. Ga je liever niet zelf aan de slag? Dan kun je natuurlijk ook iemand anders inhuren om de vloer voor jou te laten leggen. Het is tenslotte niet de makkelijkste klus en soms kun je wel wat hulp gebruiken.

 

Past een visgraat vloer in ieder interieur?
PVC vloeren met een visgraat motief zijn niet zonder reden zo populair. Dit komt doordat PVC vloeren erg onderhoudsvriendelijk en stevig zijn. Daarnaast is een visgraat vloer ook perfect voor vrijwel ieder interieur. Een PVC visgraat vloer zorgt voor een speelse look en komt vrijwel altijd goed tot zijn recht. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan verschillende PVC visgraat vloeren. Dankzij dit grote aanbod heb je de keuze uit veel verschillende kleuren en houtlooks. Denk hierbij aan een mooi licht eiken PVC. Of ga voor een donkere houtlook om meer warmte in huis aan te brengen. Met een PVC visgraat vloer is eigenlijk alles wel mogelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist