USFloors presenteert nieuwe vloer

COREtec® STONE CERAtouch

CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren. We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren. CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van PVC. Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens

COREtec® STONE CERAtouch is een echte ‘game changer'. Lees hier waarom:

 • het uitzicht én aanvoelen van een echte keramische tegel
 • vorm- en maatvast, zelfalignerend
 • zelfde dag beloopbaar, geen opschorting van de commerciële activiteiten
 • ideaal voor de project- en renovatiemarkt
 • verhoogde krasvastheid ten opzichte van keramische vloeren
 • handig kliksysteem: snel en eenvoudig te plaatsen
 • weegt slechts de helft van een keramische tegel
 • voor elke, zelfs onregelmatige, ondergrond of bovenop een bestaande vloer
 • 100% waterproof, dus ideaal voor natte ruimtes
 • vergt slechts minimale reiniging en onderhoud
 • duurzaam dankzij de minerale kern zonder PVC en de onderlaag in kurk

Ideaal voor de project- en renovatiemarkt
Naast het residentieel gebruik is een CERAtouch vloer ook ideaal voor de project- en renovatiemarkt. De ondergrond hoeft niet vlak te zijn en vergt geen voorbereidend werk. CERAtouch past zich aan de meeste oneffenheden aan. Zelfs de bestaande vloer mag blijven liggen, CERAtouch kan er zo bovenop. Plaatsing en verwerking zijn makkelijk en eenvoudig dankzij het beperkte gewicht, de losse plaatsing zonder lijm en het kliksysteem. CERAtouch is dezelfde dag beloopbaar en vermijdt een dure opschorting van de commerciële activiteiten.

Verhoogde stabiliteit
Vorm- en maatvastheid van een CERAtouch vloer worden gegarandeerd door twee sterke vinyl lagen aan weerszijden van de minerale kern. Hierdoor komt de vloer nooit bol te staan en ziet hij er langer als nieuw uit. Dit is tevens een sterke plus bij gebruik in druk belopen openbare gebouwen en winkels of kantoren.

Geavanceerde CERAguard technologie
CERAguard is een beschermende, kras- en impactbestendige thermoplastische toplaag die speciaal voor dit product ontwikkeld werd. Zijn mat uitzicht en reliëfstructuur geven aan CERAtouch een natuurgetrouwe look & feel die het moeilijk maakt om de vloer te onderscheiden van een echte stenen of keramische vloer.

COREtec® STONE CERAtouch bij Houtwinkel Bladel
De Houtwinkel Bladel heeft een ruim assortiment aan vloeren. Een vloer is een belangrijke factor voor de uitstraling van een ruimte. Kies je voor laminaat? Dan krijg je een andere sfeer in huis dan bij een stoffen vloerbedekking of een PVC vloer. Ga voor een vloer die bij de uitstraling van de kamer past! We begrijpen dat dit niet altijd even makkelijk is, waardoor we je graag adviseren in deze keuze.

Niet alleen de uitstraling van een vloer is belangrijk. Ook praktische zaken zoals het onderhoud spelen een rol! Heb je bijvoorbeeld kleine kinderen in huis rondlopen? Dan wil je een vloer waar vlekken makkelijk afgepoetst kunnen worden. Woon je in een gehorig appartement? Een juiste ondervloer of geluiddemping kan dan een goede toevoeging zijn. Tot slot neemt De Houtwinkel Bladel graag de montage uit handen, zodat je zeker weet dat een vloer strak gelegd wordt! Toch liever zelf de vloer leggen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. We ondersteunen je dan graag met leginstructies of bij vragen.

Over Houtwinkel Bladel
De Houtwinkel Bladel heeft veel kennis en kunde in huis. In onze winkel en timmerwerkplaats werken voornamelijk medewerkers met veel ervaring in het vak. Dat vinden we ook belangrijk! Op deze manier kunnen we onze klanten namelijk de beste producten en kwaliteit bieden. Dit streven hebben we niet alleen in de winkel, maar ook op onze website. Een laagdrempelige manier van nieuws en kennis delen, waar onze bezoekers veel aan hebben. De Houtwinkel Bladel maakt het leven van mensen prettiger door hen te helpen hun persoonlijke woonwensen in huis en tuin te realiseren. Dit doen wij door vakkundig advies te geven en hen te ondersteunen in de uitvoering. Wij werken namelijk uitsluitend met kwalitatieve materialen en blinken uit in maatwerk en duurzame totaaloplossingen. Kortom, op het gebied van hout zijn wij experts.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist