Tarkett vinylvoeren

nieuw kleurenpalet

Tarkett, een vooraanstaande fabrikant van vloeroplossingen, introduceert uitgebreide collectie met nieuwe kleuren en dessins voor heterogene vinylvloeren en wanden die naadloos samenkomen. Ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zijn deze collecties specifiek bedoeld voor architecten en ontwerpers die streven naar eigentijdse en duurzame interieurs voor veeleisende omgevingen zoals zorginstellingen, woonzorgcentra en onderwijsfaciliteiten.

Keuzemogelijkheden in kleur en desig
De nieuwe collecties van Tarkett presenteren een selectie van realistische hout-, beton-, marmer- en terrazzodesigns, allemaal vervaardigd uit vinyl. Met diverse kleurtinten en grafische elementen kunnen architecten hun creativiteit de vrije loop laten en ruimtes creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Binnen deze vernieuwde collecties introduceert Tarkett ook nieuwe ontwerpen, waaronder een vijftal designs in XXL-formaat, wat zich goed leent voor grootschalige ruimtes. Het XXL-formaat vertegenwoordigt 6 meter aan materiaal zonder enige herhaling in het design, waardoor natuurlijke patronen zoals marmer op een perfecte wijze worden gereproduceerd.

Veeleisende omgevingen
Deze nieuwe vinylserie van Tarkett is specifiek ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van drukbezochte zorginstellingen, woonzorgcentra en onderwijsgebouwen. Met eigenschappen zoals geluidsreductie tot 19 dB, Tektanium® toplaag voor verbeterde kras- en vlekbestendigheid, standaard antislip eigenschappen (R10) en lage VOC-emissie, garandeert Tarkett een omgeving die gericht is op het welzijn en de concentratie van gebruikers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist