Spotlights op Marmoleum

tijdens Design District en BNA-dag

Forbo Flooring laat komende week de kracht van haar duurzame en fraaie Marmoleum zien bij Broeinest Rotterdam (op de laatste dag van Design District) en op de BNA-Architectendag. De dag van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) vindt plaats op 4 november in De Kazerne te Eindhoven. Tijdens het event wordt ingegaan op de vraag wat de betekenis van architectuur is voor mens & aarde. En hoe meet je de impact van architectuur op ecologie, economie en samenleving eigenlijk? Gedurende de pauze en na de discussies neemt Forbo de aanwezigen mee in de waarde van Marmoleum en de natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen waarmee de CO2-neutraal geproduceerde vloer gemaakt wordt; een vloer die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en aangename omgevingen om in te werken, wonen en verblijven.

Een dag later - op 5 november - geeft de duurzame vloerproducent acte de présence in Broeinest Rotterdam. Hier laten Forbo en andere interieurproducenten onder andere zien hoe je een interieur ontwerpt en realiseert dat niet alleen aansluit bij de tijdgeest, maar ook duurzame oplossingen biedt en de beschikbare leefruimte optimaal benut. Ook hier staat het circulaire en mooie Marmoleum centraal. Marmoleum wordt geleverd in ontelbaar veel kleuren en dessins.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist