Solidfloor houten vloeren

Piet Boon® flooring

Solidfloor, Europees merk van houten heeft binnen drie maanden wereldwijd 34 showrooms ingericht met de Piet Boon® flooring by Solidfloor™ collectie. Er zijn 19 verkooppunten in Nederland en 16 in het buitenland, waaronder in Rusland en de Verenigde Staten.Het concept van Piet Boon® flooring by Solidfloor™ is ontwikkeld volgens de visie van Piet Boon® op het hedendaagse interieur. De collectie is functioneel, tijdloos en duurzaam. Dat is vooral terug te zien in de robuuste vierkante groef en het kleurenpalet, op basis van een speciaal ontwikkelde olie. "De introductie van deze bijzondere collectie is een groot succes", aldus de Product Group Manager van Solidfloor. "Onze dealers konden niet wachten met het voeren van de unieke Piet Boon® flooring by Solidfloor™ collectie. We hebben nu al wereldwijd 35 verkooppunten, en het aantal verkooppunten zal alleen maar groter worden".

De collectie is opgebouwd uit vijf verschillende designs welke beschikbaar zijn in een mix van acht natuurlijke en aardse kleuren. De opbouw begint met een "eenvoudige" lange en brede plank. Dan is er de French Floor, een serie welke bestaat uit planken van drie wisselende breedtes. Design nummer drie is de Linear Style, welke bijzondere lineaire patronen creëert op een vloer. Hierna volgt de vloer in een visgraatpatroon. Deze serie is zeer bijzonder vanwege de lange en brede delen, dit design wordt dan ook whale bone genoemd. Tenslotte is er een heel bijzondere Mosaic-tegel welke een zeer bijzondere allure aan de vloer geeft. Een echte Piet Boon® vloer is te herkennen aan een stempel van echtheid op de achterkant van iedere plank. 

Solidfloor
Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Een actief uitgebreid partnernetwerk verkoopt Solidfloor in meer dan 30 Europese landen.

Piet Boon
Piet Boon is een van Nederlands meest toonaangevende designers. Van ontwerpen voor particuliere woningen tot totale interieurs voor de projectenmarkt. Zoals het ontwerpen van een Beachhouse op Bonaire tot het spraakmakende en veel gepubliceerde appartement in New York. Samen met zijn vrouw Karin inspireren en geven zij leiding aan een dynamisch en ervaren team van designers, architecten, stylisten, product designers dat verantwoordelijk is voor een breed scala aan projecten. Kenmerkend voor de stijl is het combineren van functioneel, tijdloos en comfortabel design en natuurlijke materialen met aandacht voor bijzondere, verfijnde details. De bouwonderneming heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een internationale designstudio en een internationaal luxury brand met een wereldwijd portfolio van private en corporate klanten in 46 landen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist