Quick-Step

Terracotta laminaatvloer

Quick-Step lanceert een nieuwe aanwinst in de collectie laminaatvloeren. Het is de Muse Terracotta laminaatvloer. Ontworpen door het getalenteerde Belgische team, combineert deze vloer moeiteloos eigentijdse stijl met klassiek design.

Warme tinten en aardse tonen zijn kenmerkende voor deze Terracotta laminaatvloer.
Terracotta maakt een comeback in de interieurwereld, en met deze praktische kwaliteitsvloer is nu ook mogelijk om dit binnen te brengen in je interieur. Deze laminaatvloer kun je makkelijk en snel zelf installeren om met deze de natuurlijke en organische look een vleugje elegantie toe te voegen aan elke kamer.  

Met geavanceerde technieken en oog voor detail is elke plank van de Terracotta laminaatvloer het toonbeeld van Quick-Step's streven naar perfectie. De structuur en kleur benaderen nagenoeg perfect echte terracottasteen, maar met het gebruiksgemak van laminaat. Quick-Step blijft de grenzen van innovatie verleggen en biedt een vloerervaring die eigentijdse stijl naadloos combineert met klassiek design en uitzonderlijk gebruiksgemak. Zo is de vloer combineerbaar met vloerverwarming en is hij waterbestendig. Door de Scratch Guard is de vloer goed bestand tegen krassen.

Een milieuvriendelijke keuze
Quick-Step-laminaatvloeren hebben het EU-milieukeurmerk, de kern van de laminaatvloeren van Quick-Step bevatten uitsluitend herwonnen hout, zoals bijvoorbeeld hout dat wordt ingezameld bij zagerijen en wegonderhoud. Bovendien hebben Quick-Step-laminaatvloeren een zeer lange levensduur, een uitgebreide productgarantie en zijn ze gemakkelijk te repareren en verwijderen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist