Quick-Step PVC-vloeren

4 nieuwe Flex-collecties

Quick-Step lanceert vier nieuwe collecties PVC-vloeren vol hedendaagse designs die je simpelweg kunt verlijmen en zo naadloos in elkaar overvloeien. Elke collectie biedt eindeloos veel mogelijkheden. De PVC FLEX-collecties kunnen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd in dezelfde ruimte of in ruimtes die in elkaar overlopen.

De Fuse en Liv collecties bestaan uit middelgrote plankdesigns. In de Pristine collectie zitten de visgraatvloeren en de Blush collectie bevat alle soorten tegels.

VOOR ELKE STIJL EEN VLOER
Dankzij de brede waaier aan designs fungeren de vloeren uit de PVC FLEX-collecties als een ideaal canvas om je persoonlijkheid te laten spreken. Ben je een vintage-fan of eerder een romantische ziel met zin voor traditie? De middelgrote plankdesigns van de Fuse-collectie passen overal. De Liv-collectie vormt de perfecte basis voor hedendaags design en ook ideaal voor kleinere ruimtes zoals badkamers of keukens. Voor liefhebbers van een tijdloos interieur dat luxe en elegantie uitstraalt, sluit de visgraatvloer uit de Pristine-collectie naadloos aan. De Blush-collectie bevat tegels in uiteenlopende dessins waaronder een neutrale tegel die zich als een kameleon aanpast aan elke designstijl of bijvoorbeeld een gedurfd terrazo dessin.

MIX & MATCH
Omdat de vier PVC FLEX-collecties een brede waaier aan decors en kleuren omvatten, is de kans zelfs groot dat het moeilijk is om jezelf te beperken tot één keuze. En misschien ben je wel fan van strakke tegels voor je keuken maar verlang je ook naar de authentiek houtlook van planken in je woonkamer. Het goede nieuws is dat de tegeldesigns uit de Blush-collectie heel gemakkelijk te combineren zijn met de Pristine-visgraatvloeren en de plankendesigns uit de Fuse en Liv-collecties. Kies de dessins die je hart sneller doet slaan en combineer naar hartenlust. Met de nodige mix en match vind je de juiste PVC FLEX-vloer voor elke ruimte in je huis, dus ook voor de badkamer en keuken want PVC FLEX is 100% waterdicht.

De PVC FLEX-vloeren kunnen gewoon op de grond worden verlijmd of worden gecombineerd met de nieuwe Flex Pro ondervloer met een zelfklevende kant. De PVC FLEX-vloeren zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook comfortabel en warm en zijn bovendien geluiddempend.

Alle PVC-vloeren van Quick-Step worden volledig geproduceerd in België, waarbij de vloer uit ongeveer 40% kalk bestaat, een natuurlijk materiaal dat in overvloed beschikbaar is en deels wordt vervaardigd van gerecycled PVC.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist